بهترین گزینه های جایگزین کرم … 10 انتخابی که می توانید بدون پختن کرم انجام دهید

بهترین گزینه های جایگزین کرم 10 انتخابی که می توانید - بهترین گزینه های جایگزین کرم ... 10 انتخابی که می توانید بدون پختن کرم انجام دهید


اگر به دنبال یک دستور غذای مجلل خوشمزه هستید ، مطمئناً در بین مواد اصلی موجود در آن خامه پیدا خواهید کرد ، اما اگر خامه ندارید یا نمی خواهید آن را اضافه کنید زیرا گیاهخوار هستید یا می خواهید آن را کاهش دهید ، چه می کنید مقدار کالری و چربی! سپس شما باید به گزینه های جایگزین کرم پخت و پز اعتماد کنید

کرم را نمی توان از ترکیبات این دستورالعمل ها حذف کرد و همچنین به این فکر نکنید که تهیه آن را فقط برای کرم لغو کنید ، به جای اینکه به یکی از 10 گزینه زیر کرم پخت و پز اعتماد کنید ... انتخاب کنید که چه سلیقه ای برای شما مناسب است و توجه داشته باشید به یادداشت ها!

گزینه های کرم پخت و پز
  • 10 - کرم نارگیل
  • 9 - شیر کامل
  • 8 - سیب زمینی پوره شده
  • 7 - شیر تغلیظ شده
  • 6 - کرم جو دوسر شیر جو دو سر
  • 5- نیم و نیم کرم
  • 4 - کرم بادام هلو
  • 3 - پنیر خامه ای
  • 2- خامه شیر یا خامه دوغ یونانی
  • 1 - شیر پودر

گزینه های کرم پخت و پز

هیچ قانونی وجود ندارد که به شما بگوید هیچ ماده خاصی در هیچ دستورالعمل ، به خصوص خامه جایگزین هیچ ماده خاصی نمی شود! هر کرم می تواند عطر و طعم متمایزی به دستور شما اضافه کند و از یک بافت خوشمزه اطمینان حاصل کند.

10 - کرم نارگیل

10 - کرم نارگیل

در مواردی که از عدم تحمل لاکتوز رنج می برید ، یعنی نمی توانید محصولات لبنی را تحمل کنید ، یا اگر یک فرد گیاهخوار هستید ، کرم نارگیل می تواند بهترین گزینه برای کرم پخت و پز باشد زیرا دارای بافت کرمی نرم و در عین حال گیاهی است و کم کالری است.

کرم نارگیل آماده را می توانید در بسیاری از فروشگاه ها پیدا کنید ، اما تهیه آن کار چندان دشواری نیست و خودتان می توانید این کار را انجام دهید و همه چیز این است که شیر نارگیل را یک شب و صبح هنگام بیرون آوردن در یخچال بگذارید متوجه خواهید شد که مایع از قسمت خامه ای جدا شده است و این دقیقاً همان چیزی است که ما می خواهیم بنابراین شما مایع را خالی می کنید و کرم را می گیرید.

خامه نارگیل دارای طعم و مزه قوی با کمی شیرینی است ، بنابراین می توانید در اکثر دستور العمل ها به آن اعتماد کنید ، اما باید به یاد داشته باشید که ممکن است باعث تغییر در طعم شود و طعم نارگیل به وضوح ظاهر شود.


9 - شیر کامل

9- جایگزین خامه پخت و پز کامل شیر کامل

عامل اصلی کرم چربی است ، بنابراین می توانید در دستور العمل های مختلفی که بسته به شیر مایع تهیه می کنید ، کرم را جایگزین کنید ، اما بهتر است به شیر کامل اعتماد کنید ، زیرا شیر متوسط ​​یا فاقد چربی فاقد چربی خواهد بود نتیجه مشابه

به طور کلی ، اگر می خواهید بافتی نزدیک به خامه به شیر بدهید ، گزینه های زیادی دارید که می توانید به آنها اعتماد کنید ، هر یک از آنها:

  • یک یا دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را به شیر اضافه کنید و آنها را خوب مخلوط کنید.
  • در صورتی که قصد دارید شیر را بپزید ، کمی آرد به شیر اضافه کنید.
  • با افزودن خامه یا کره می توانید طعم قویتر و درصد چربی بیشتری به شیر بدهید و مقدار اضافه شده شما به آنچه شما ترجیح می دهید و دستورالعمل مورد نیاز شما بستگی دارد.
طرز تهیه رولت بادمجان خوشمزه و بسیار لذیذ

8 - سیب زمینی پوره شده

8- سیب زمینی خالص

بله این سیب زمینی له شده است و آنچه خوانده ام کاملاً درست است! این یکی از مهمترین گزینه ها برای خامه پخت وگان کم کالری است ، و در عین حال می تواند به هر دستورالعملی که سیب زمینی له شده به آن اضافه کنید ، یک بافت خامه ای ضخیم ایجاد کند.

تمام کاری که شما انجام می دهید این است که سیب زمینی ها را بجوشانید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً آب پز شده اند ، سپس پوست آنها را گرفته و پوره کنید و در اینجا با دو گزینه روبرو خواهید شد: اول اینکه نمکی را اضافه کنید اگر دستور تهیه شما یک وعده غذایی اصلی است ، و گزینه دوم این است که اگر می خواهید یک دستورالعمل دسر تهیه کنید کمی شکر اضافه کنید.

هر نصف فنجان پوره سیب زمینی تقریباً 100 کالری به علاوه 6 گرم چربی ، 16 گرم کربوهیدرات و حدود 3 گرم فیبر غذایی به علاوه 2.5 قند و پروتئین دارد.

سیب زمینی له شده می تواند برای رسیدن به یک بافت خامه ای خوشمزه ایده آل باشد ، اما به این دستور طعم خامه ای نمی بخشد ، بنابراین می توانید کمی کره اضافه کنید.

شاید برایتان جالب باشد: غذاهای سیب زمینی در فر ... 6 دستور العمل که از چشیدن آنها دریغ نمی کنید


7 - شیر تغلیظ شده

7 - شیر غلیظ جایگزینی برای کرم پخت و پز است

از نام آن ، این شیر معمولی است که با قرار دادن آن روی حرارت ملایم غلیظ می شود تا زمانی که غلیظ شود و درصدی از آب بین 50٪ - 60٪ آب خود را از دست بدهد.

این یک بافت خامه ای نیست که بتوان آن را شلاق زد ، اما علاوه بر عطر و طعم غلیظ شیر ، با بافت ضخیم تری نیز مشخص می شود و بنابراین می توانید در اکثر دستورالعمل هایی که به عنوان ماده اصلی به خامه احتیاج دارند ، بدون تغییر قابل توجهی به آن اعتماد کنید. به طعم و مزه و یا طرز تهیه دستور غذا.

مراقب باش! شما باید بین شیر تغلیظ شده و شیر تغلیظ شده شیرین شده که می توانید در فروشگاه ها پیدا کنید تفاوت قائل شوید ، اولی حاوی قند نیست ، فقط شیر با مقدار کم آب بدون قند است و برای پخت و پز مناسب است و دوم شیر تغلیظ شده است ، اما حاوی مقداری شکر اضافه شده برای طعم دادن به آن است. شیرین ، و بنابراین برای دستور العمل های دسر مناسب است.

شاید برایتان جالب باشد: 4 دستور تهیه شیر تغلیظ شده شیرین که طعم آن بهتر از انواع آماده است


6 - کرم جو دوسر شیر جو دو سر

6 - کرم جو دو سر شیر جایگزین کرم پخت و پز

در صورتی که گیاهخوار هستید یا می خواهید از محصولات لبنی دور شوید ، بهترین گزینه کرم پخت و پز ، جو دوسر است که با آب مخلوط شده و سپس فیلتر می شود ، بنابراین نتیجه شیر با قوام ضخیم تر و محتوای چربی خوب است.

شیر جو دو سر را می توانید به راحتی در بسیاری از فروشگاه ها پیدا کنید و همچنین می توانید با افزودن یک فنجان جو به 4 فنجان آب و سپس مخلوط کردن مخلوط در یک مخلوط کن برقی برای مدت 30 تا 45 ثانیه ، آن را در خانه تهیه کنید.

مراقب باشید ، زیرا افزایش زمان اختلاط باعث چسبندگی مخلوط می شود ، پس از اتمام مخلوط کردن ، شیر را از قسمتهای درشت فیلتر کنید ، ترجیحاً اگر برای رسیدن به بهترین نتیجه از پارچه فیلتر استفاده می کنید ، و اگر در حال تهیه سوپ هستید ، می توانید جو دوسر را با فیلتر مخلوط بدون فیلتر بگذارید ، این باعث می شود ارزش غذایی بالا برای دستور العمل شما به همراه بافت ممتاز باشد.

طرز تهیه سوپ پیاز؛ تجربه‌ی یک غذای فرانسوی

شاید برایتان جالب باشد: آیا جو دو سر چاق است؟ 11 روش و اضافی که می تواند پاسخ "بله" را ایجاد کند


5- نیم و نیم کرم

5- نیم و نیم کرم

نصف و نیم کرم یا اصطلاحاً نیم و نیم چیست؟ این یک کرم متشکل از نصف مقدار خامه سنگین و نیمی از مقدار شیر است و بنابراین از نظر بافت و محتوای چربی کم یک کرم سبک است ، زیرا درصد چربی در آن از 12 درصد بیشتر نیست.

اگر روی تهیه هر نوع سس یا سوپ کار می کنید جایگزینی برای خامه است ، اما اگر می خواهید خامه ای با قوام غلیظ تر یا محتوای چربی بالاتر داشته باشید ، این امکان اعتماد به آن را از بین نمی برد ، اما با برخی اصلاحات!

برای داشتن عطر و طعم قوی تر و محتوای چربی بالاتر ، می توانید خامه را با کمی کره بزنید ، اگر می خواهید از قوام غلیظ تری اطمینان حاصل کنید ، کمی نشاسته ذرت یا آرد به آن اضافه کنید.

نصف خامه نصف یک انتخاب عالی است ، اما برای دستورالعمل هایی که در آن شما باید از خامه برای پوشاندن استفاده کنید ، مناسب نیست و حتی با افزودن نشاسته ، آرد یا کره ، به دلیل زدن خامه معمولی ، آن را زده نمی شود.


4 - کرم بادام هلو

4 - کرم بادام هلو

اگر به کرم بدون محصولات لبنی علاقه مند هستید و اگر به دنبال کرم غنی از مواد مغذی مورد نیاز بدن و در عین حال دارای طعم قوی و غنی و بافت خامه ای خامه ای هستید ، باید اطمینان حاصل کنید که طعم آن را بچشید. کرم بادام زمینی.

خامه بادام هندی خامه ای است که از بادام هندی خام و نسوخته به همراه انبوهی از مواد دیگر مانند روغن زیتون ، آب لیمو و نمک تهیه می شود.

کرم بادام هندی را می توانید در بعضی فروشگاه ها پیدا کنید و همچنین می توانید آن را تهیه کنید ، باید یک فنجان بادام هندی خام و برشته نشده را برای چند ساعت در نصف فنجان آب خیس کنید و سپس آنها را با همزن برقی با 2 قاشق غذاخوری زیتون مخلوط کنید روغن و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو علاوه بر کمی نمک ، می توانید طعم را با افزودن کمی سیر خرد شده یا پودر پیاز افزایش دهید ...

توجه: اگر میکسر مورد استفاده شما قوی و سریع است ، می توانید برای مدت چند ساعت از خطر خیساندن بادام هندی صرف نظر کنید ، اما اگر سرعت متوسط ​​باشد ، مرحله خیساندن بسیار مهم خواهد بود.


3 - پنیر خامه ای

3 - پنیر خامه ای

وقتی نوبت به انتخاب گزینه های جایگزین خامه می رسد ، پنیر را از نظر مقاومت و در انواع مختلفی پیدا خواهید کرد ، زیرا نه تنها یک بافت خامه ای را تضمین می کند ، بلکه قادر است طعم خوشمزه ای را به هر لایه ای که اضافه شود ببخشد.

می توانید به پنیر خامه ای که نوعی پنیر تهیه شده از شیر با خامه است اعتماد کنید و از قوام نسبتاً غلیظی برخوردار است که می توانید مستقیماً استفاده کنید یا با افزودن کمی شیر کامل رقیق می شود.

دستورالعمل دارایی های وارونه به سریعترین راه

همین مورد در مورد پنیر کاتاج نیز وجود دارد ، که نوعی پنیر تهیه شده از شیر گاو است که مشخص می شود یکی از غنی ترین انواع پنیر در پروتئین است ، اما مراقب باشید! برخی از انواع سرشار از سدیم هستند و اگر آلرژی به نمک دارید باید بدنبال انواع کم سدیم باشید.

ممکن است شما را علاقه مند کند: 34 منبع غذایی مهم پروتئین ضروری برای بدن شما


2- خامه شیر یا خامه دوغ یونانی

2- خامه شیر یا خامه دوغ یونانی

خامه شیر یا ماست یونانی را می توان یکی از مهمترین گزینه ها برای پختن خامه و مهمترین ماده غذایی از نظر ارزش غذایی دانست. شیر سرشار از پروتئین و باکتری است که بدن علاوه بر کالری کم به آن نیاز دارد.

کرم شیر در تمام فروشگاه های متخصص در محصولات لبنی موجود است ، شما می توانید انواع حاوی مقدار نمک اضافه شده را پیدا کنید ، انواع دیگری که می توانید در پخت و پز علاوه بر انواع فاقد مواد افزودنی استفاده کنید و به شما می دهند درجه بالاتری از امکانات استفاده ، چه در شیرینی و چه در پخت و پز.

بافت آن می تواند خامه ای و مناسب برای استفاده مستقیم باشد ، اما درصورتی که بخواهید آن را رقیق کنید ، می توانید کمی شیر کامل یا بدون چربی به آن اضافه کنید ، همانطور که برای مقدار شیر اضافه شده ، تعیین می کند که بافت نهایی شما چیست می خواهید برسید.

شاید برایتان جالب باشد: باکتری های خوب ... شما با تریلیون میکروارگانیسم تنها نیستید!


1 - شیر پودر

1 - شیر پودر

آیا می دانید شیر خشک ممکن است به خودی خود مهمترین گزینه برای پختن خامه باشد؟ بله ، این گزینه بهترین گزینه از نظر طعم غنی با کنترل بالای بافت است! کدام یک را انتخاب می کنید؟ آیا قوام خامه ای یا ضخیم می خواهید؟

همه چیز وجود دارد یا شیر خشک را در یک ظرف مناسب اضافه کنید و سپس آن را به آب و مقدار اضافه شده می ریزید ، و به یاد داشته باشید که فقط چند قاشق مقدار زیادی اضافه نخواهید کرد ، که شیر ذوب می شود و ما یک بافت خامه ای به دست می آوریم.

اگر خامه سنگین می خواهید ، کمترین مقدار آب ممکن را اضافه می کنید و هر زمان که بافت خامه سبک تری می خواهید ، آب و غیره بیشتری اضافه می کنید.همچنین می توانید کره را اضافه کنید تا طعم قویتر و خامه ای تر شود.

به یاد داشته باشید که اگر روی تهیه خامه برای پخت و پز کار می کنید به شیر خشک شیرین نشده و شیرین شده اعتماد کنید و اشکالی ندارد اگر خامه مخصوص دسرها را تهیه می کنید.


خوشبختانه با تکیه بر گزینه های سالم ، از طعم خوشمزه خوشمزه و بافت عالی در دستور العمل خود اطمینان حاصل خواهید کرد ، در عین حال در مصرف کالری و مقدار زیادی چربی صرفه جویی خواهید کرد.

منابع

.

منبع: magltk.com

مطالب مرتبط

Leave a Comment

20 + 7 =