ده مزیت تمشک شناخته شده است


آیا تاکنون در مورد فواید تمشک چیزی شنیده اید؟!

میوه تمشک یکی از معروف ترین گیاهان است زیرا حاوی مواد مغذی بسیاری است و ممکن است آن را در چندین رنگ از جمله قرمز ، سیاه ، بنفش و طلایی پیدا کنید اما معروف ترین آنها توت قرمز است ، بنابراین در این مقاله با ما همراه باشید تا با فواید میوه تمشک و نحوه افزودن آن به رژیم غذایی خود آشنا شوید.

چیه فواید تمشک؟

تمشک فاقد مزایا نیست زیرا حاوی مواد مغذی بسیاری است ، زیرا به شما کمک می کند:

کاهش وزن:

علاوه بر طعم خوشمزه ، احساس سیری نیز می دهد و به کاهش وزن کمک می کند. زیرا حاوی مقدار زیادی فیبر و کالری کمی است.

بنابراین ، می توان آن را به عنوان بخشی از وعده اصلی یا حتی به عنوان میان وعده بین وعده های غذایی مصرف کرد.

سطح قند خون را کنترل کنید:

تمشک قرمز به کاهش سطح قند خون کمک می کند و مقاومت به انسولین را بهبود می بخشد.

تمشک میزان کربوهیدرات های جذب شده را کاهش می دهد و به کاهش سطح قند خون کمک می کند ، زیرا حاوی تانن است که آنزیم آلفا آمیلاز ، آنزیم مسئول تجزیه نشاسته را مهار می کند.

کاهش سطح کلسترول:

یکی از فواید تمشک این است که به کاهش سطح کلسترول کمک می کند و همچنین برای جلوگیری از اکسیداسیون کلسترول مضر کار می کند و در نتیجه خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

ما در پاراگراف های بعدی ، سایر مزایای تمشک را با شما خواننده گرامی کامل خواهیم کرد.

پیشگیری و تسکین آرتروز:

تمشک حاوی پلی فنول های ضد التهابی است ، پلی فنول ها با مهار آنزیمی به نام COX-2 که مسئول درد و التهاب است ، کار می کنند.

بنابراین ، خوردن تمشک به موارد زیر کمک می کند:

  • پیشگیری از آرتروز
  • تسکین علائم آرتروز مانند نفخ و درد.
  • محافظت در برابر آسیب مفصل.

تمشک سیاه در مقایسه با تمشک قرمز حاوی پلی فنول بیشتری است. بنابراین ، هنگام درمان آرتروز ، مصرف توت سیاه ترجیح داده می شود.

فواید تمشک در درمان مفاصل شاه توت
تمشک شاه توت

جلوگیری از اشعه های مضر خورشید:

تمشک هنگام استفاده از پوست در برابر اشعه های مضر آفتاب محافظت می کند. به این دلیل که حاوی آنتی اکسیدان و التهاب است.

اسید الاژیک – یک آنتی اکسیدان – برای محافظت از کلاژن در برابر آسیب کار می کند.

پروتئین کلاژن یکی از اجزای اصلی پوست است که مسئول شادابی و شادابی پوست و جلوگیری از ایجاد چین و چروک و علائم پیری است.

حفظ سلامت دهان و دندان:

توت سیاه حاوی مواد ضد باکتری و ضد التهابی است ، بنابراین خوردن آنها از شما در برابر مشکلات لثه محافظت می کند.

فواید تمشک برای درمان سرطان

تمشک حاوی آنتی اکسیدان است ، موادی که از سلول در برابر آسیب محافظت می کنند زیرا با مولکول های ناپایدار متصل می شوند و در نتیجه به بدن کمک می کند تا از شر آنها خلاص شود.

تعادل طبیعی در بدن بین آنتی اکسیدان ها – چه در بدن ایجاد شده باشد و چه شخصی از طریق غذایی مانند تمشک دریافت می کند – و بین ذرات آزاد یا ناپایدار در بدن وجود دارد.

ولی…

در نتیجه سرطان ، با افزایش رادیکال های آزاد بیشتر ، باعث ایجاد استرس اکسیداتیو به سلول ها می شود ، این تعادل به هم می خورد.

مطالعات در مورد اثر تمشک در درمان سرطان

مطالعات نشان داده است که تمشک از سرطان ریه ، معده ، مری و کبد محافظت می کند و همچنین به مرگ سلولهای سرطانی در سرطان های معده ، روده و قفسه سینه 90٪ کمک می کند. به این دلیل که حاوی آنتی اکسیدان های زیادی مانند ویتامین C ، کوئرستین و اسید الاژیک است.

در مطالعه دیگری که به فواید تمشک در درمان سرطان اشاره داشت ، مشخص شد که سنگویین H6 – یکی از آنتی اکسیدان های تمشک قرمز – به میزان 40٪ در از بین بردن سلولهای سرطانی در سرطان تخمدان کمک می کند.

فواید تمشک برای سلامت مغز و چشم:

تمشک حاوی زاگزانتین (یک آنتی اکسیدان) است که برای فیلتر کردن و از بین بردن اشعه های مضر آبی روی چشم کار می کند.

تمشک همچنین سلامت مغز را بهبود می بخشد و از کاهش حافظه جلوگیری می کند.

میوه تمشک نه تنها از نظر فواید غنی است ، بلکه برگ تمشک نیز از فواید آن بی بهره نیست.

فواید برگ تمشک

برگ تمشک حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین B ، ویتامین C ، پتاسیم ، منگنز ، روی ، فسفر و آهن است.

همچنین حاوی تعدادی آنتی اکسیدان مانند تانن ، فلاونوئیدها و اسید الاژیک است.

فواید تمشک برای خانم ها

چای تهیه شده از برگ تمشک به تسکین علائم قبل از قاعدگی کمک می کند زیرا حاوی ماده ای به نام فراگارین است که عضلات ناحیه لگن را سفت می کند و باعث کاهش گرفتگی های قاعدگی می شود.

این برگها همچنین به دلیل محتوای آهن برای جلوگیری از کم خونی ناشی از خونریزی شدید در دوره قاعدگی کار می کنند.

خوردن 28 گرم برگ تمشک حدود 18٪ نیاز روزانه به آهن را تأمین می کند.

فواید برگ تمشک برای زنان باردار

برای کمک به آن توصیه می شود در دوران بارداری و زایمان چای برگ تمشک بنوشید:

  • از حالت تهوع و استفراغ به خصوص در سه ماهه اول بارداری خلاص شوید.
  • تقویت عضلات لگن.
  • رحم را تقویت کنید.
  • سهولت زایمان.
  • زایمان زودرس را کاهش می دهد.
  • از خونریزی بیش از حد پس از زایمان محافظت می کند.

می توان روزانه (1-3) فنجان چای تمشک نوشید ، اما در سه ماهه اول بارداری ، دوز روزانه نباید بیش از یک فنجان باشد.

برای زایمان کاذب یا اگر در بارداری مشکل دارید توصیه نمی شود. بنابراین قبل از استفاده ابتدا باید با پزشک مشورت کنید.

کالری موجود در تمشک

123 گرم (یک فنجان) تمشک حاوی حدود 64 کالری است ، بنابراین هنگامی که رژیم لاغری دارید انتخاب بسیار خوبی است زیرا حاوی کالری کمی است.

تمشک را آسیب می زند

برخی از افراد برای کاهش وزن یا ریزش مو از مکمل های کتونی تمشک استفاده می کنند ، اما هنوز مطالعات کافی در مورد موثر و بی خطر بودن این محصول انجام نشده است ، زیرا ممکن است باعث ایجاد عوارض جانبی متعددی شود و ممکن است با داروها تداخل داشته باشد.

بنابراین استفاده از آنها بدون مشورت با پزشک توصیه نمی شود.

چگونه می توانید تمشک را به رژیم خود اضافه کنید؟

برای اینکه از مزایای تمشک بهره مند شوید ، در اینجا چند روش برای افزودن آنها به رژیم غذایی خود آورده شده است:

  • میوه تمشک را می توانید به عنوان میان وعده میل کنید ، اما خوردن آن بلافاصله پس از خرید ترجیح داده می شود زیرا ماندگاری کمی دارد یا در فریزر نگهداری می شود و در صورت لزوم استفاده می شود.
  • یا می توانید تمشک را روی ماست و جو دو سر بگذارید.
  • یک اسموتی تمشک درست کنید و می توانید به آن عسل و لیمو اضافه کنید.
  • یا آنها را به سالاد خود اضافه کنید.
  • در آخر ، شما می توانید انواع پخته شده را با تمشک ، جو دوسر و آجیل درست کنید.

و بعد از اینکه ما را شناختید خواننده گرامی – در مورد فواید تمشک ، توصیه می کنیم آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

.

مطالب مرتبط

Leave a Comment

15 − 9 =