صابون روغن زیتون و فواید متعدد آن

صابون روغن زیتون و فواید متعدد آن - صابون روغن زیتون و فواید متعدد آن


صابون روغن زیتون را صنعت کنید

صابون روغن زیتون به عنوان یکی از مواد آرایشی سنتی در حوضه مدیترانه مورد استفاده قرار می گیرد ، زیرا برخلاف صابون های تهیه شده از روغن های دیگر ، کف خامه ای خوبی ایجاد می کند. علاوه بر این ، هر نوع طبیعت استفاده از آن ، قادر به تمیزکاری بی سابقه ای باشد. همچنین این قابلیت را دارد که علاوه بر ساخت در کارخانه ها ، آن را به خانه تبدیل کند.

در جایی که روغن زیتون از زیتون سیاه یا سبز استخراج می شود ، که به روش فیزیکی یا مکانیکی فشرده می شود ، و روغن زیتون با ارزش غذایی مشخص می شود و از انواع دیگر روغن برتر است ، به دلیل غنی بودن در چربی های اشباع مانند اسید اولئیک، فلاونوئیدها ، امگا 3 ، کاروتنوئیدها ، پالمتیک ، ویتامین های E و K.

تاریخچه مختصری از صابون روغن زیتون

اگرچه صابون به طور گسترده در حوضه مدیترانه استفاده می شد ، رومی ها و یونانیان از روغن زیتون مخلوط شده با شن و ماسه برای پاک کردن آلودگی بدن در دهه های اول قرن اول میلادی استفاده کردند.

فرآیند باستانی ساخت انواع صابون ها به همین ترتیب شرح داده شد صابون سازی ، آنها قرنها از روغنهای گیاهی با نوشابه با منشأ گیاهی استفاده می کردند ، تا اینکه اخیراً جایگزین سود سوزآور تولید صنعتی (هیدروکسید سدیم) شد. با این حال ، صابون مایع تا قرن نوزدهم اختراع نشده است.

معروف ترین صابون روغن زیتون باستانی

در میان معروف ترین انواع ما ذکر می شود:

صابون حلب:

سقوط امپراتوری روم غربی منجر به غفلت از صنعت صابون در اروپا شد ، این واقعیت مانع ادامه بهبود ترکیبات اعراب نشد ، بنابراین اولین صابون بر پایه روغن زیتون در حلب - سوریه تولید شد ، معروف به صابون حلب.

موسسه انگلیسی برای یادگیری زبان انگلیسی مقصد شماره 1 برای یادگیری زبان انگلیسی شورای انگلیس است

مواد اولیه آن از روغن زیتون ، هیدروکسید سدیم ، آب و روغن لور تشکیل شده است. در ابتدا گیاهان خاصی از آهک یا خاکستر استفاده می کردند و این صابون هنوز تولید می شود.

صابون مارسی:

موفقیت صابون حلب گسترش آن را در مناطق مختلف حوزه مدیترانه ، از ساخت آن تا دوران جنگ های صلیبی در قرن های ششم و سیزدهم میلادی تسهیل کرد. جایی که انواع مختلف صابون حلب از چربی های مختلف گیاهی تهیه می شد که منجر به ظهور صابون مارسی شد.

صابون کاستیل:

با آغاز دوران مدرن (قرن پانزدهم) ، اسپانیا محلی برای تولید صابون معروف به کاستیا بود که نوع دیگری از صابون حلب بود ، زیرا روغن لورل با خاکستر جایگزین شد.

ترکیب صابون روغن زیتون

روغن زیتون بسیار بکر ترکیب اصلی در تولید صابون روغن زیتون است که برای مراقبت از پوست استفاده می شود و ما آن را از هسته های درختان زیتون سبز یا سیاه که در آزمایشگاه ها فشرده می شوند برای به دست آوردن روغن زیتون 100٪ بکر دریافت می کنیم.

این برای افرادی که پوست بسیار حساس دارند مناسب است ، زیرا دارای اثر مرطوب کننده و مغذی پوست است ، مواد چربی ضروری را در ساختار آن ایجاد می کند ، که از تبخیر آب جلوگیری می کند و رطوبت و طراوت آن را حفظ می کند ، همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به پوست رطوبت و مراقبت لازم را می دهد.

فواید صابون روغن زیتون برای پوست

پوست برای داشتن سلامتی از نظر تغذیه و آبرسانی به مراقبت مناسب نیاز دارد و صابون تهیه شده از روغن زیتون طبیعی یکی از بهترین محصولاتی است که به این مهم دست می یابد و در اینجا فواید شگفت انگیز آن را نشان خواهیم داد:

  • این به لطف اسید اولئیک که به طور طبیعی توسط پوست جذب می شود ، به پوست نرم و نرم کمک می کند ، زیرا این اسید با حفظ خواص خود در هنگام استفاده در ترکیب صابون ، از آن به عنوان یک جز major اصلی زیبایی مشخص می شود.
  • به لطف ویتامین E و پلی فنول های موجود در روغن زیتون که به دلیل ظرفیت آنتی اکسیدانی معروف هستند ، چین و چروک ها را به تأخیر می اندازد ، بنابراین پیری پوست را به تعویق می اندازد.
  • پوست را تسکین می دهد و از آن در برابر سوختگی ناشی از قرار گرفتن در معرض نور خورشید محافظت می کند.
  • این ماده به عنوان یک ضد ویروس و باکتری عمل می کند ، زیرا دارای قدرت ایمنی است که از پوست در برابر حملات ویروسی و باکتریایی که در معرض آن قرار دارد محافظت می کند.
    از جمله مزایای آن:
  • 100٪ طبیعی بودن منشا گیاهی ، استفاده از آن به تنهایی و بدون مخلوط کردن با سایر مواد به نتیجه دلخواه می رسد.
  • سرشار از ویتامین های A ، C ، D و E است که پوست را تغذیه می کند.
  • به لطف غنی بودن در اسیدهای آمینه مانند اسید آلفا-لینولنیک (اسید چرب امگا 3) و اسید لینولئیک (اسید چرب امگا 6) پوست را به طور طبیعی مرطوب می کند.
  • در تمیز کردن پوست با کف طبیعی بدون استفاده از هرگونه امولسیون شیمیایی موثر است.
  • سرشار از گلیسیرین است که به پوست رطوبت عالی می بخشد.
تقویت مثبت چیست؟ تقویت ذهنی مثبت یعنی چه؟

فواید صابون روغن زیتون برای مو

مو به دلیل استفاده از شامپوهایی با ترکیبات شیمیایی مختلف ، که علاوه بر تأثیر عوامل ناشی از آب و هوا ، بر سلامتی آن تأثیر می گذارد ، از مشکلات بسیاری رنج می برد. صابون ساخته شده از روغن زیتون طبیعی توانایی خود را در درمان آن ثابت کرده است ، به شرح زیر:

  • این به لطف روغن زیتون و نوشابه طبیعی قدرت ، نشاط و درخشندگی را به موها باز می گرداند.
  • این صدمات ناشی از رنگ آمیزی مو را با استفاده از مواد شیمیایی درمان می کند ، زیرا در تنظیم ترشح سبوم و مرطوب سازی پوست سر ، که به درمان شوره سر کمک می کند ، کار می کند.
  • به نرم شدن مو کمک می کند و باعث بهبود بافت آن می شود.
  • به لطف روغنهای ضروری موجود در آن از رایحه ای معطر لذت ببرید.

در پایان..

جدا از مزایایی که صابون طبیعی می تواند برای پوست و سلامتی ما فراهم کند ، برای محیط زیست نیز مفید است ، ما می دانیم که ما محصولی تولید می کنیم که لایه ازن را حفظ می کند و در این زمینه هیچ تأثیر منفی ندارد.

منابع:

https://www.voici.fr/beaute/lhuile-dolive-pour-vos-cheveux-est-ce-que-ca-ca-marche-vraiment-658801

https://www.grazia.fr/beaute/coiffure/cheveux-sublimez-les-avec-le-savon-de-marseille-817278

https://orinko.org/savon-alep/

https://jabones-artesanales.es/jabones-aceite-oliva-virgen

https://www.google.com/search؟ aceite + د + اولیوا و gs_lcp = CgZwc3ktYWIQAzIFCAAQywEyBggAEBYQHjoHCCMQ6gIQJ1DCCFjCCGCTEWgAcAB4AIABiAaIAdkJkgEHNC0xLjAuMZgBAKABAqABAaoBB2d3cy13aXqwAQo و sclient = روان AB & VED = 0ahUKEwj9s4rZr_fsAhVnxYUKHb87ADAQ4dUDCAY و uact = 5

منبع: magltk.com

مطالب مرتبط

Leave a Comment

8 − 1 =