طرز تهیه آش هویج و جو یک آش سنتی و خوشمزه با دستور پخت همدانی

طرز تهیه آش هویج و جو یک آش سنتی و - طرز تهیه آش هویج و جو یک آش سنتی و خوشمزه با دستور پخت همدانی


همانطور که می دانید یکی از غذا های سنتی ایرانی آش می باشد که با روش ها و طعم های متفاوتی نیز تهیه می شود که یکی از خوشمزه ترین آن، آش هویج و جو می باشد که در شهر همدان محبوبیت خاصی دارد، در ادامه مطلب شما را با طرز تهیه آش هویج و جو آشنا خواهیم کرد.

آش غذایی سرشار از فیبر و مواد معدنی است که کمک زیادی به تقویت سیستم ایمنی بدن می کند و برای فصل زمستان بسیار مفید و مناسب است و همچنین به عنوان یک تغذیه مفید و عالی برای کودکان نیز محسوب می شود.

یکی از معروف ترین آش های همدان، آش هویج و جو است و جزو آش های سنتی و محلی این شهر می باشد که برخی از توریست ها برای خوردن این آش خوشمزه به شهر همدان سفر می کنند، دستور تهیه، این آش همدانی خوشمزه بسیار ساده و راحت است فقط کافی طبق مراحل تهیه آن پیش بروید تا آن را تهیه و نوش جان کنید، بنابراین اگر شما نیز علاقه زیادی به تهیه آش در منزل دارید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم :

  • گوشت چرخ کرده : دویست گرم
  • هویج خرد شده : دو عدد
  • فلفل، نمک و. زردچوبه : به میزان لازم
  • پیاز داغ : سه قاشق غذا خوری
  • بلغور : دو پیمانه
  • نخود : نصف پیمانه
  • کشک : به مقدار لازم

آموزش تهیه آش هویج و جو

طرز تهیه آش هویج و جو با طعم عالی

در روش تهیه آش هویج و جو ابتدا به منظور از بین بردن نفخ نخود ها و همچنین زودتر پخته شدن آن را از شب قبل خیس کرده سپس داخل قابلمه ای مناسب آب ریخته و نخود را به شکل جداگانه بر روی حرارت بگذارید تا پخته شوند.

طرز تهیه سوپ سبزیجات برای سلامت روده

حالا هویج را بعد از شستن به شکل ریز خرد کرده سپس داخل یک قابلمه آب ریخته و هویج های خرد شده را همراه با بلغور به قابلمه بیفزایید و بر روی حرارت قرار دهید اجازه دهید تا پخته شوند.

در مرحله بعدی از طرز تهیه آش هویج و جو پس از اینکه نخود ها پخته شدند  بلغور و هویج پخته شده را به آن بیفزایید و بگذارید موارد بر روی حرارت ملایم لعاب بیندازد.

حالا در این فاصله زمانی به پیاز داغ، گوشت چرخ کرده بیفزایید و شروع به تفت دادن کنید سپس مقداری فلفل، زردچوبه، فلفل و نمک به آن افزوده و مایه پیاز و گوشت را به قابلمه بیفزایید.

در مرحله پایانی اجازه دهید مواد لعاب بیندازد و در آخر به آش کمی کشک افزوده و داخل ظرف مناسب ریخته و با هویج و چند برگ ریحان تزیین نمایید، نوش جان.

روش پخت آش هویج و جو

نکات تکمیلی :

۱. کشک را پیش از بردن کاسه آش بر سر سفره به آن بیفزایید.

۲. این آش به دلیل داشتن بلغور، هویج و جو دارای مقادیر فراوانی فیبر است.

ضمن سپاس از همراهی شما عزیزان، امیدواریم از آشپزی این بخش نهایت لذت را برده باشید و با دستور تهیه این آش همدانی بسیار خوشمزه آشنا شده باشید تا بتوانید آن را تهیه و در کنار اعضای خانواده تان نوش جان کنید، در پایان پیشنهاد می کنیم به منظور آشنایی با دستور تهیه انواع آش و سوپ می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

منبع : آرگا

منبع : arga-mag.com

مطالب مرتبط

Leave a Comment

6 + 20 =