طرز تهیه اشکنه پیاز سنتی با دو دستور متفاوت

طرز تهیه اشکنه پیاز سنتی با دو دستور متفاوت - طرز تهیه اشکنه پیاز سنتی با دو دستور متفاوت


اشکنه پیاز از انواع غذاهای قدیمی و سنتی به شمار می رود که به صورت سوپ پخته می شود و این غذا اغلب به همراه نان میل می شود. برای طرز تهیه اشکنه پیاز می توانید از روش های مختلفی استفاده نمایید که انتخاب هر یک از این دستورات غذایی برای پخت اشکنه به ذائقه شما بستگی دارد.

طرز تهیه اشکنه پیاز با دو روش مختلف

اشکنه پیاز و اشکنه کشک از انواع روش ها برای پخت اشکنه می باشند و اگر شما فرصت کافی برای پخت نهار یا شامی خوشمزه را ندارید می توانید اشکنه را در کمتر از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید و از طعم آن نهایت لذت را ببرید.

۱. دستور تهیه اشکنه پیاز با تخم مرغ

مواد لازم

  • کره : ۴ قاشق سوپخوری
  • پیاز : دو عدد
  • زردچوبه : یک قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ : سه عدد
  • فلفل : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم

روش پخت اشکنه پیاز

برای دستور تهیه اشکنه پیاز ابتدا درون قابلمه ای مناسب مقداری کره بریزید سپس قابلمه را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و پیار خرد شده را به همراه کره سرخ کنید تا تغییر رنگ پیدا کند.

زردچوبه را به پیاز بیفزایید و آن را تفت دهید و بعد از گذشت ۱ دقیقه دو پیمانه آب جوش به پیاز اضافه کنید و درب قابلمه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید تا پیاز روی حرارت ملایم شعله گاز پخته شود.

روش تهیه اشکنه پیاز در خانه

حرارت گاز را خاموش نمایید و بعد از اینکه مواد مقداری سرد شدند آن ها را درون مخلوط کن بریزید و تخم مرغ را به ترکیب مواد بیفزایید و مواد را با یکدیگر میکس کنید.

طرز تهیه ناگت شکلات؛ دسری برای عاشقان شکلات

فلفل و نمک را به مخلوط مواد اشکنه بیفزایید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و مواد را به صورت مرتب هم بزنید تا تخم مرغ ها پخته شوند.

روش پخت اشکنه پیاز در منزل

۲. دستور تهیه اشکنه پیاز با سیب زمینی و گوجه فرنگی

مواد لازم

  • پیاز ریز خرد شده : یک عدد
  • زردچوبه : یک قاشق مرباخوری
  • آرد : یک قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی درشت و خرد شده : یک عدد
  • تخم مرغ : سه عدد
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • شنبلیله خشک : یک تا دو قاشق سوپخوری
  • گوجه فرنگی بزرگ : یک عدد خرد شده
  • آب : شش پیمانه

روش تهیه اشکنه پیاز در منزل

قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و پیازها را مقداری تفت دهید و بعد از اینکه رنگ پیازها طلایی شد زردچوبه و فلفل و نمک را به پیازها بیفزایید.

آرد را درون قابلمه بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود سپس به آرد تفت داده شده مقداری آب بیفزایید. گوجه فرنگی و سیب زمینی و سبزی را به مواد درون قابلمه بیفزایید و حرارت گاز را کم نمایید و اجازه دهید تا سیب زمینی ها پخته شوند.

در صورت کم بودن آب غذا می توانید مقداری آب جوش به آن بیفزایید. برای ایجاد طعم ترش اشکنه می توانید از آلبالوی بدون هسته یا گوجه سبز استفاده نمایید و در ۵ دقیقه آخر پخت اشکنه نیز تخم مرغ ها را به آن بیفزایید و اشکنه را هم بزنید تا برای سرو آماده شود.

روش تهیه اشکنه پیاز در منزل

نکات طلایی برای پخت بهتر اشکنه

۱.برای پخت اشکنه می توانید از رب انار استفاده نمایید.

فواید دارویی و آرایشی و مصارف روغن لیمو

۲. برای اینکه اشکنه لعاب بیشتری داشته باشد می توانید مقداری آرد به آن بیفزایید.

۳. برای طعم بهتر اشکنه می توانید از نعناء و پیازچه استفاده کنید.

۴. می توانید نان را درون اشکنه تیلیت کنید و آن را میل نمایید.

دستور تهیه اشکنه پیاز در منزل

در این مطلب با دستور پخت اشکنه پیاز در خدمت شما عزیزان بودیم که امیدواریم با توجه به نکات ذکر شده بتوانید این نوع غذای ایرانی را در منزل بپزید.

منبع : آرگا

منبع : arga-mag.com

مطالب مرتبط

Leave a Comment

یک × یک =