طرز تهیه سوفله کدو بادمجان لذیذ و محبوب با دستور آسان

طرز تهیه سوفله کدو بادمجان لذیذ و محبوب با دستور - طرز تهیه سوفله کدو بادمجان لذیذ و محبوب با دستور آسان


همانطور که می دانید سوفله دارای انواع مختلفی است و با روش های متفاوتی نیز تهیه می شود که یکی از انواع آن سوفله کدو بادمجان است که جزو غذا های ایرانی محسوب می شود و در مدت زمانی کمی می توانید آن را تهیه و در کنار اعضای خانواده تان نوش جان کنید، در ادامه مطلب طرز تهیه سوفله کدو بادمجان را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

در مطالب قبلی به شما عزیزان طرز تهیه انواع سوفله ازجمله : سوفله فرانسوی، سوفله بادمجان، سوفله ماکارونی، سوفله سیب زمینی و… را آموزش دادیم تا آن را تهیه و نوش جان کنید بنابراین، اگر شما نیز تمایل زیادی به تهیه سوفله کدو بادمجان در منزل دارید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم :

  • کدو : نیم کیلو
  • بادمجان : نیم کیلو
  • پیاز سرخ شده : یک قاشق
  • گوشت چرخ کرده : دویست گرم
  • فلفل دلمه ای خرد شده : صد گرم
  • قارچ خرد شده : دویست و پنجاه گرم
  • پنیر پیتزا : دویست و پنجاه گرم
  • سس سفید : یک لیوان
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق
  • نمک و فلفل : به میزان کافی
  • روغن : به میزان لازم

دستور تهیه سوفله کدو بادمجان

طرز تهیه سوفله کدو بادمجان با طعم عالی

در روش تهیه سوفله کدو بادمجان ابتدا پوست بادمجان و کدو را گرفته سپس از طول به چهار قسمت تقسیم نمایید و آن را داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

حالا گوشت چرخ کرده را داخل کمی روغن تفت داده و به آن فلفل دلمه ای و قارچ بیفزایید سپس پیاز سرخ شده، رب، نمک و فلفل را به اضافه کرده و تفت دهید.

 طرز تهیه باقالی پلو با مرغ و نکات طلایی برای طعم بی نظیر

در مرحله بعدی از طرز تهیه سوفله کدو بادمجان یک استکان آب داخل آن ریخته و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا آب آن تبخیر شود سپس در این فاصله زمانی که آب داخل قابلمه در حال تبخیر شدن است یک ظرف پیرکس برداشته و ته آن را چرب کنید.

حالا یک کدوی سرخ شده و یک بادمجان ته ظرف چیده به گونه ای که ظرف پر شود سپس از مایع مخلوط به دست آمده بر روی کدو و بادمجان بریزید.

حالا دو قاشق مایع سس سفید به همراه پنیر پیتزا بر روی مخلوط ریخته و آن را صاف کنید سپس مجددا کدو و بادمجان داخل ظرف چیده و همین کار را ادامه دهید تا مواد کاملا تمام شود.

در مرحله پایانی بر روی سطح آن پنیر پیتزا بریزید و ظرف را داخل فر که از قبل گرم شده است بگذارید تا به مدت ده دقیقه بماند و پنیر ها آب شوند سپس فر را خاموش کرده و سوفله آماده شده را نوش جان کنید.

طرز تهیه سوفله کدو بادمجان با طعم عالی

نکات تکمیلی در رابطه با سوفله کدو بادمجان

۱. زمان آماده سازی مواد اولیه پانزده دقیقه و زمان پخت و انتظار آن سی دقیقه می باشد.

۲. مقدار مواد گفته شده برای چهار نفر مناسب است.

۳. سوفله کدو بادمجان را می توانید به عنوان پیش غذا و میان وعده نوش جان کنید.

۴. سوفله کدو بادمجان جزو سوفله ولازانیا است.

ضمن سپاس از همراهی شما دوستان عزیز، در پایان پیشنهاد می کنیم به منظور آشنایی با دستور تهیه انواع غذای ایرانی می تواند بر روی لینک کلیک نمایید.

طرز تهیه رب انار خانگی؛ از انار‌های فصل غافل نشوید

منبع : آرگا

منبع : arga-mag.com

مطالب مرتبط

Leave a Comment

5 − سه =