طرز تهیه سوپ جو قرمز به سبک رستوران ها

طرز تهیه سوپ جو قرمز به سبک رستوران ها - طرز تهیه سوپ جو قرمز به سبک رستوران ها


سوپ جو که در رستوران ها به روش مخصوصی طبخ می گردد و به عنوان پیش غذا سرو می شود، به سوپ جو قرمز معروف است. در این مطلب شما را با طرز تهیه سوپ جو قرمز همراه می کنیم تا با این روش رستورانی بتوانید سوپ دلخواه و خوشمزه ای را برای خود و خانواده در منزل درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

سوپ جو به سبک رستوران ها ( سوپ جو قرمز )

سوپ جو، سوپ شیر و سوپ ورشمیل از جمله سوپ های محبوبی هستند که اغلب در رستوران ها سرو می گردند. سوپ جو قرمزی که در رستوران ها طبخ می شود، در آن از آب مرغ و جو به صورت پرک شده که زود پخت است، استفاده می شود. همچنین در رستوران ها به دلیل حجم زیاد سوپ، در دستور پخت سوپ جو قرمز از آرد برای لعاب دادن سوپ کمک می گیرند.

مواد لازم:

  • آب مرغ: هفت لیوان
  • جو پرک: سه چهارم لیوان
  • هویج: دو عدد
  • پیاز: یک عدد
  • جعفری خشک: یک قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
  • آرد: دو قاشق غذاخوری
  • ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری
  • نمک و روغن: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان دلخواه

طرز تهیه سوپ جو قرمز ( سوپ جو رستورانی):

طرز تهیه سوپ جو قرمز

در طرز تهیه سوپ جو ابتدا باید آب مرغ را تهیه کنید که برای این کار، مرغ را ( معمولا قسمت های استخوانی مانند گردن، پشت و بال دو عدد مرغ ) همراه با یک عدد هویج و یک عدد پیاز خرد شده، دو حبه سیر خرد شده، دو عدد برگ بو، نمک و زعفران (به دلخواه) در حدود دو نیم لیتر آب، می گذاریم تا بپزد. سپس آن را از صافی رد می کنیم و آب محتوی مواد را برای سوپ کنار می گذاریم. سپس هویج را رنده کرده به همراه پیازی که خیلی زیر، خرد کرده ایم و همچنین جو پرک به آب مرغ می افزاییم و بر روی حرارت می گذاریم تا پخته شوند، در این حین فلفل و ادویه کاری و کمی روغن نیز اضافه می کنیم.

طعم بوفالو وینگزِ تند و نمکین با اسکارلت جوهانسون

در این مرحله وقتی مواد پخته شدند، آرد را که در یک لیوان آب سرد حل کرده ایم به سوپ اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. بعد از مدتی که سوپ جوشید و بوی خامی آرد از بین رفت، جعفری و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم. حال صبر می کنیم تا سوپ ما جا بیفتد. در آخر نیز آبلیمو و نمک آن را اندازه می کنیم و پس از خوردن یکی دو جوش، سوپ ما آماده سرو می باشد.

سوپ جو رستورانی

در طرز تهیه این سوپ جو قرمز می توانید از جو که قبلا در آب خیسانده اید و یا خود مرغ که آن را ریش ریش کرده اید استفاده کنید. همچنین اگر دیدید لعاب آن خوب است دیگر نیازی به اضافه کردن آرد نیست، معمولا در منزل پس از اضافه کردن رب گوجه فرنگی، سوپ ما لعاب لازم را به خود می گیرد و جا میافتد.

دستور تهیه سوپ جو به روشی دیگر

سوپ جو از انواع سوپ های پرطرفدار و مجلسی است که در اغلب رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای یادگیری دستور تهیه این سوپ خوشمزه و ایرانی به روشی دیگر در ادامه همراه شوید.

مواد لازم

  • جو پوست کنده/ یک لیوان
  • مرغ/ نصف سینه کامل
  • پیاز متوسط/ ۲ عدد
  • هویج متوسط/ یک عدد
  • رب گوجه فرنگی/ ۲ قاشق غذا خوری
  • آبلیموی تازه/ یک قاشق غذا خوری
  • جعفری تازه/ ۵ تا ۶ شاخه
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه/ به مقدار کافی
  • کره یا روغن مایع/ به مقدار کافی
طرز تهیه ژله رولی؛ دسری جذاب و رنگی

نحوه تهیه سوپ جو قرمز

در ابتدا جو را بخیسانید، هر چقدر مدت خیساندن جو ها بیشتر باشد، مدت زمان پخت کمتر بوده و موجب نرم شدن بهتر بافت جو می شود، بنابراین لازم است جو را به مدت ۲ تا ۶ ساعت در آب بگذارید. بهتر است برای تهیه این سوپ از جو پوست کنده شده به جای جو پرک یا بلغور جو استفاده کنید.

اکنون آب روی جوها را خالی کرده و آب بکشید، سپس آن را به همراه مقدار لازم آب در قابلمه ای بریزید و اجازه دهید به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بپزد، البته مدام آن را هم بزنید تا ته نگیرد، استفاده از قابلمه های تفلون نیز برای این کار مناسب تر می باشد.

پیاز ها را نیز نگینی خرد کرده و در داخل ظرفی که روی حرارت گذاشته اید بریزید، مرغ را اضافه کرده و به همراه مقداری زردچوبه و فلفل تفت دهید تا سرخ شود، سپس مقداری آب به آن بیفزایید و بگذارید تا بپزد، در صورت تمایل می توانید به جای خرد کردن پیاز آن را به صورت درسته در آب مرغ بیندازید تا بپزد.

در این مرحله از طرز تهیه سوپ جو قرمز، مرغ آبپز و پخته شده را ریش ریش کرده و یا به شکل نگینی خرد کنید و کنار بگذارید، باقی پیاز و هویج را نیز نگینی خرد کنید و همراه کره یا مقداری روغن تفت دهید، اکنون زردچوبه و فلفل سیاه را بیفزایید، سپس مرغ های نگینی خرد شده یا ریش ریش را به همراه پیاز و هویج بیفزایید و بعد رب گوجه فرنگی را افزوده و کمی در کره یا روغن تفت دهید تا طعم و رنگ بهتری پیدا کند.

طرز تهیه پنیر در خانه به ساده ترین روش

اکنون همه مواد آماده شده در مرحله قبلی را به جو پخته شده بیفزایید و بگذارید به مدت یک یا یک و نیم ساعت روی حرارت ملایم پخته شده و جا بیفتد، در ۱۵ دقیقه پایانی پختن سوپ نیز می توانید آب لیمو و نمک را اضافه کنید، همچنین در ۵ دقیقه پایانی جعفری های خرد شده و بدون آب را بیفزایید، اکنون سوپ شما آماده شده و می توانید از روی حرارت بردارید.

روش تهیه سوپ جو قرمز

امیدواریم طرز تهیه سوپ جو قرمز آموزش داده شده در این مطلب به شما عزیزان برای درست کردن یک سوپ خوشمزه در منزل کمک نماید. همچنین در صورت تمایل برای آشنایی با طبخ انواع آش و سوپ می توانید در اینجا کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع : arga-mag.com

مطالب مرتبط

Leave a Comment

دو × دو =