طرز تهیه قیمه با مرغ و نکاتی برای پخت بهتر این خورش

طرز تهیه قیمه با مرغ و نکاتی برای پخت بهتر - طرز تهیه قیمه با مرغ و نکاتی برای پخت بهتر این خورش


خورشت ها از جمله غذاهای محبوب و عام مردم ما است. خورشت آلو و اسفناج، خورشت مرغ ترش گیلانی، خورشت فسنجان و … از جمله خورش های خوشمزه است. خورشت قیمه خورشی است که لیمو عمانی و گوشت از جمله مواد اصلی آن هستند اما ما قصد داریم طرز تهیه قیمه با مرغ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

  • مرغ: سه تکه
  • لپه: دو سوم پیمانه
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین: دو تکه
  • رب گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
  • زرشک: نصف لیوان

طرز تهیه قیمه با مرغ

خورش قیمه مرغ نیز مانند هر نوع قیمه ای با لپه تهیه می شود. لپه را از شب قبل خیس کنید. مرغ ها را با نمک و فلفل، زردچوبه آغشته کنید و در مقداری روغن سرخ کنید.

 پیازها را به شکل نگینی خرد کنید.

پیاز سرخ شده جهت تهیه قیمه با مرغ

پیازهای خرد شده را در روغن سرخ کنید. زمانی که پیازها طلایی رنگ شدند، لپه های خیس خورده را آبکش کنید و به پیاز اضافه کنید.  آن گاه بعد از یک تفت مختصر، سه لیوان آب به آن اضافه کنید. منتظر بمانید تا لپه ها بپزد. به طور تقریبی سه ساعت زمان برای پختن لپه ها نیاز دارید. در مرحله بعدی طرز تهیه قیمه با مرغ, رب گوجه فرنگی و زرشک را در مقداری روغن تفت دهید و نمک مورد نیاز را به آن اضافه کنید. اگر لازم بود می توانید مقدار کمی آب به آن اضافه کنید. چوب دارچین را در آخر به آن اضافه کنید.

خورشت قیمه با مرغ خوشمزه

خورش شما بعد از یک ساعت کاملا جا می افتد و می توانید آن را میل کنید. برای تزیین خورش نیز از زرشک و سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید.

دستور پخت خورش جعفری؛ غذای خوشمزه گیلانی‌ها

دستور تهیه قیمه با مرغ

نکات لازم برای پخت بهتر  قیمه با مرغ

  • برای پخت سریعتر بهتر است لپه ها را از شب قبل در آب خیس کنید. چنین کاری باعث می شود پخت لپه بهتر انجام شود.
  • تکه های مرغ را در روغن سرخ کنید و سعی کنید آن را با ادویه طعم دار کنید. این مسئله باعث می شود طعم و بوی گوشت بهتر شود.
  • برای اضافه کردن آب به خورش در حال جوش از آب داغ یا ولرم استفاده کنید. چون ریختن آب سرد بر روی حبوبات در حال جوش آن ها را سفت می کند.
  • چوب دارچین یکی از موادی است که برای ساخت خورش قیمه با مرغ, بیشتر به منظور طعم دار کردن قیمه مورد استفاده قرار می گیرد. به منظور طعم بهتر گوشت از آن استفاده کنید.
  • به منظور اینکه قیمه شما خوشمزه شود، زمان پختن برای لپه و جا افتادن قیمه را رعایت بفرمایید.

طرز تهیه قیمه با مرغ

آموزش تهیه خورش قیمه بادمجان با مرغ

یکی از خوشمزه ترین خورشت ها خورش قیمه بادمجان می باشد که علاوه بر استفاده از مرغ از بادمجان نیز از مواد اصلی در تهیه ان می باشد و این غذای عالی و فوق العاده را با دستور پخت های متفاوت تهیه کرد. در ادامه با طرز تهیه این نوع خورش قیمه با مرغ آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

  • سینه مرغ: ۲ عدد
  • بادمجان: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • لپه: ۱ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
  • آلو خورشتی: ۱ پیمانه
  • زردچوبه، ادویه، نمک: به مقدار لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • خلال سیب زمینی: به مقدار دلخواه
طریقه تهیه قیمه بادمجان با مرغ

دستور پخت:

ابتدا پوست پیاز را بگیرید و بشویید، سپس خرد نمایید. بعد قابلمه ای را روی حرارت بگذارید و پیازها را همراه با مقداری روغن تفت دهید.

طرز تهیه جامبو شلز؛ این پاستاهای شکم پر

سینه های مرغ را نیز به قطعات دلخواه تقسیم کنید و به پیاز بیفزایید و آن ها تفت بدهید تا مقداری سرخ شود. بعد زردچوبه و ادویه را به مواد اضافه نماید و پس از هم زدن رب گوجه فرنگی را نیز مواد اضافه نمایید و مجددا تفت دهید.

در مرحله بعدی باید لپه های که از شب قبل خیس کرده اید و در طول این مدت چند مرتبه آب آن را تعویض کرده اید را آبکش نمایید و با مقداری آب جوش درون قابلمه بریزید تا خورش بپزد.

زمانی که آب به جوش آمد، حرارت زیر آن را کم کنید، آنگاه الگوها را که از ۱۵ دقیقه قبل خیس کرده اید را بشویید و ۳۰ دقیقه آخر پخت به مواد بیفزایید.

حال نوبت پخت بادمجان ها می باشد که باید آن ها را پوست بگیرید و به مدت ۱ ساعت درون آب نمک بگذارید و درون روغن بریزید تا سرخ و طلایی رنگ شوند. آنگاه ۲۰ دقیقه پیش از سرو کردن به خورش بیفزایید و زمان سرو کردن سیب زمینی های خلال شده را اضافه نمایید.

نحوه تهیه قیمه بادمجان با مرغ

از توجه و همراهی شما در دستور پخت قیمه با مرغ خرسندیم و لحظات خوشی را برای شما آرزومندیم. در صورت تمایل از انواع خورشت دیدن فرمایید.

منبع : آرگا

منبع : arga-mag.com

مطالب مرتبط

Leave a Comment

10 − ده =