طرز تهیه کوکوی شیر خوشمزه و نکاتی برای پخت بهتر این غذا

طرز تهیه کوکوی شیر خوشمزه و نکاتی برای پخت بهتر - طرز تهیه کوکوی شیر خوشمزه و نکاتی برای پخت بهتر این غذا


کوکوی شیر از جمله کوکو های بسیار خوشمزه ایرانی است که به راحتی و با ساده ترین مواد قابل دسترس، پخته می شود. همان طور که می دانید شیر از املاح و ویتامین های بسیاری سرشار است که در صورت ترکیب با دیگر مواد می تواند یکی از وعده های غذایی بسیار مقوی شناخته شود. طرز تهیه کوکوی شیر را در ادامه مشاهده می فرمایید.

همان طور که می دانید طبخ انواعی از کوکو ها در ایران از گذشته تا به امروز رواج دارد که هر یک از این غذا ها با توجه به طعم منحصر و ذائقه های غذایی متفاوت از طرفداران خوبی برخوردار است.

طرز تهیه کوکوی شیر

برای تهیه این وعده غذایی مقوی و خوشمزه، بایستی مواد گفته شده در ادامه مطلب را با توجه به مقادیر مشخص شده، آماده کنید.

  • مواد مورد نیاز:

  1. ۳ عدد تخم مرغ
  2. ۱ عدد پیاز نسبتا بزرگ
  3. ۱ لیوان کمی کمتر شیر
  4. ۱ قاشق از سبزی های خشک همانند شوید، ترخون، ریحان
  5. ۳ قاشق غذا خوری آرد نان سنگک و یا شیرینی پزی
  6. چند قاشق غذا خوری روغن
  7. نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن به مقدار دلخواه
  1. در مرحله ابتدایی از تهیه کوکوی شیر؛ بایستی پیاز را به خوبی رنده کنید.
  2. در ظرفی دیگر تخم مرغ، ادویه و سبزی های خشک را اضافه کنید و با یک دیگر به خوبی مخلوط کنید.
  3. آرد و شیر را هم در ظرفی دیگر به خوبی با یک دیگر ترکیب کنید تا آرد به مرور گلوله گلوله نشود.
  4. ترکیب آرد و شیر را به تخم مرغ اضافه کنید و تمام مواد را با یک دیگر مخلوط کنید.
  5. تابه را به روی حرارت بگذارید و اجازه دهید به خوبی گرم شود.
  6. چند قاشق غذا خوری روغن به آن اضافه کنید و سپس چند ملاقه از مایه کوکو را به درون تابه بریزید.
  7. توجه داشته باشید که شعله باید خیلی کم باشد تا در نهایت لایه زیرین کوکو برشته شود و از سوختگی نیز جلوگیری شود.
  8. کوکو را برگردانید تا طرف دیگر نیز به خوبی سرخ و طلایی شود.
  9. کوکو شیر شما آماده سرو می باشد. نوش جان
طرز تهیه خورشت گل کلم؛ طعم خوش یک خورشت پاییزی

آموزش طرز تهیه کوکوی شیر

نکات پایانی

حین آشپزی باید نکاتی را در نظر داشته باشید تا علاوه بر افزودن طعم خوش به آن، از سلیقه خود بیش از این استفاده کنید.

  1. اگر تمایل به استفاده از سبزی خشک ندارید، می توانید سبزی های گفته شده را به صورت تازه تهیه و خرد کنید.
  2. توجه داشته باشید که در طبخ این کوکو، نیازی به گرفتن آب پیاز ها نیست.
  3. همچنین با توجه به وجود شیر در ترکیبات کوکو، ممکن است که این غذا کمی نرم باشد از این رو به هنگام برگرداندن آن توجه داشته باشید که باز نشود.

اگر از طبخ این کوکوی خوشمزه در کنار تیم آموزشی مجله آرگا لذت بردید، پیشنهاد می کنیم که به روی لینک های مقابل همانند طرز تهیه کوکو سیب زمینی، طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز و طرز تهیه کوکو شکم پر که یک پیشنهاد عالی برای تنوع در برنامه غذایی می باشد، کلیک کنید تا باری دیگر با ما همراه شوید.

منبع : آرگا

منبع : arga-mag.com

مطالب مرتبط

Leave a Comment

18 + 19 =