شنبه , خرداد 22 1400
مرغ سوخاری ، یک دستور العمل جدید برای تهیه در - مرغ سوخاری ، یک دستور العمل جدید برای تهیه در اینجا

مرغ سوخاری ، یک دستور العمل جدید برای تهیه در اینجا

مرغ سوخاری ، یک دستور العمل جدید برای تهیه در اینجا

مرغ سوخاری دستور العمل بسیار خوشمزه ای است که پیر و جوان آن را دوست دارند. امروز ما دستور العمل متفاوتی را برای تهیه مرغ سوخاری و ارائه متفاوت آن به صورت تکه های مربع شکل به شما پیشنهاد می دهیم. شما مرغ سوخاری را به ساده ترین روش تهیه خواهید کرد و کاملاً متفاوت از روش معمول ارائه می شود و پیر و جوان را در خانه خود تحسین خواهید کرد و دستور العمل امروز نیز ساده و آسان است و در هر خانه ای نیز موجود است.

مواد تشکیل دهنده:

تعداد کالری: هر 50 گرم حاوی 283 کالری است.

مواد مرغ سوخاری:

  • یک کیلو سینه مرغ
  • یک و نیم قاشق غذاخوری گشنیز خشک
  • یک و نیم قاشق چایخوری پاپریکا
  • یک و نیم قاشق چای خوری پودر سیر

  • یک و نیم قاشق چای خوری پودر پیاز
  • یک قاشق نمک ، یک قاشق فلفل قهوه ای
  • نصف قاشق چایخوری زنجبیل
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه
  • قاشق آب
  • 2 عدد تخم مرغ
  • یک فنجان سوخاری نرم
  • 4 قاشق غذاخوری نشاسته
  • 2 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ

ارزش غذایی:

مرغ سوخاری یک غذای خوشمزه است که توسط کودکان و بزرگسالان ترجیح داده می شود و همچنین دارای ارزش غذایی بالا و بسیاری از مزایای سلامتی است که شامل موارد زیر است:

  • پروتئین لازم برای بدن را که برای حفظ توده عضلانی و عضله سازی لازم است ، در اختیار بدن قرار دهید.
  • ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین B12 ، ویتامین B5 ، ویتامین B3 ، آهن ، سلنیوم ، ویتامین (D) ، آهن ، مس ، فسفر و منگنز را برای بدن تأمین کنید.
  • جلوگیری از کم خونی ، زیرا مرغ منبع غنی آهن است ، که برای تولید گلبول های قرمز سالم لازم است.
  • سطح فشار خون را در بدن تنظیم کنید.
  • به حفظ سرعت رشد طبیعی کودکان کمک می کند.
  • انرژی مورد نیاز بدن را برای انجام فعالیت های مختلف تأمین کنید.
  • روی موجود در مرغ ها در سنتز 50 آنزیم در بدن وجود دارد و مسئول فرایندهای مهم بیولوژیکی در بدن است.
  • بهبود خلق و خو و جلوگیری از افسردگی.
  • ضد التهاب به دلیل خواص ضد التهابی قدرتمندی که دارد.

طرز تهیه:

طرز تهیه مرغ سوخاری:

  • از ماریناد از ادویه های ذکر شده ، گشنیز ، فلفل قرمز ، پودر سیر ، پودر پیاز ، نمک ، فلفل ، زنجبیل ، سرکه و آب یک رب درست کنید تا زمانی که یک مایه با خمیر نسبتاً غلیظ به دست آورید ، سپس سیر را مرغ و با آن پخش کنید و آن را به خوبی با این مخلوط چاشنی کنید.
طرز تهیه کوکو پیازچه تجربه یک غذای نونی خوشمزه در خانه

  • ما مرغ ها را روی یک کیسه پلاستیکی یا یک فیلم پلاستیکی قرار می دهیم تا آنها در مقابل یکدیگر باقی بمانند و مانند یک تکه به هم نزدیک شوند. “برای درک روش ، تصویر را تماشا کنید.”
  • سپس بعد از انباشته شدن به شکل نشان داده شده در تصویر ، لایه دیگری از ماده مچ دست یا کاغذ قابل کشش را روی مرغ قرار می دهیم
  • ما با راحتی شروع به کوبیدن آنها می کنیم تا اینکه یک تکه شوند
  • مهمترین نکته این است که انتهای فیلم مواد غذایی را به خوبی ببندید تا تکه های مرغ با هم متلاشی نشوند
  • مرغ را یک شب در فریزر می گذاریم

بو دادن مرغ بوست شده:

  • روز بعد مرغ را از فریزر خارج می کنیم

  • ما قطعات مرغ را به شکل مربع برش می دهیم و با توجه به اندازه ای که می خواهیم “دیدن عکس ها”
  • در ظرفی حاوی دو تخم مرغ ، آرد و همان ادویه جات ترشی جات مرغ ، کمی آب بریزید تا زمانی که مخلوطی از نه غلیظ و مایع ، مثلاً مثل خمیر کیک ، بدست آوریم.
  • یک غذای دیگر دارای سوخاری خوب است که روی آن نشاسته ، بیکینگ پودر و کمی ادویه جات ترشی می خورند
  • ما مرغ را در مخلوط تخم مرغ قرار داده و آن را روی سوخاری پهن می کنیم

  • سپس آن را در روغن داغ و داغ سرخ کنید. ابتدا مرغ ها را روی آتش قرار داده و آتش را خنک می کنیم تا از داخل یکدست شود

یادداشت

  • مرغ باید قبل از ضرب و شتم خشک شود
  • بهترین مرحله هنگام چکش زدن مرغ ، سعی کنید انتهای سینه مرغ را هنگام ضرب و شتم روی هم قرار دهید تا بتوانید یک قطعه مرغ بزرگ تهیه کنید که بعد از آن می توانید به صورت مربع برش بزنید.
آب کرفس: فواید آن برای سلامتی چیست و چگونه می توان آن را در خانه تهیه کرد؟

  • فراموش نکنید که در زمان چکش کاری کیسه پلاستیک را به خوبی توسط انتهای آن مهر و موم کنید.

درباره ی زهرا عصمتی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه زیره پلو با مرغ با بهترین طعم و 310x165 - طرز تهیه زیره پلو با مرغ با بهترین طعم و مزه

طرز تهیه زیره پلو با مرغ با بهترین طعم و مزه

زیره پلو با مرغ از غذاهای خوشمزه شهر کرمان می باشد و در بیشتر موارد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 2 =