مرغ سوخاری ، یک دستور العمل جدید برای تهیه در اینجا

مرغ سوخاری ، یک دستور العمل جدید برای تهیه در - مرغ سوخاری ، یک دستور العمل جدید برای تهیه در اینجا


مرغ سوخاری ، یک دستور العمل جدید برای تهیه در اینجا

مرغ سوخاری دستور العمل بسیار خوشمزه ای است که پیر و جوان آن را دوست دارند. امروز ما دستور العمل متفاوتی را برای تهیه مرغ سوخاری و ارائه متفاوت آن به صورت تکه های مربع شکل به شما پیشنهاد می دهیم. شما مرغ سوخاری را به ساده ترین روش تهیه خواهید کرد و کاملاً متفاوت از روش معمول ارائه می شود و پیر و جوان را در خانه خود تحسین خواهید کرد و دستور العمل امروز نیز ساده و آسان است و در هر خانه ای نیز موجود است.

مواد تشکیل دهنده:

تعداد کالری: هر 50 گرم حاوی 283 کالری است.

مواد مرغ سوخاری:

  • یک کیلو سینه مرغ
  • یک و نیم قاشق غذاخوری گشنیز خشک
  • یک و نیم قاشق چایخوری پاپریکا
  • یک و نیم قاشق چای خوری پودر سیر

  • یک و نیم قاشق چای خوری پودر پیاز
  • یک قاشق نمک ، یک قاشق فلفل قهوه ای
  • نصف قاشق چایخوری زنجبیل
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه
  • قاشق آب
  • 2 عدد تخم مرغ
  • یک فنجان سوخاری نرم
  • 4 قاشق غذاخوری نشاسته
  • 2 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ

ارزش غذایی:

مرغ سوخاری یک غذای خوشمزه است که توسط کودکان و بزرگسالان ترجیح داده می شود و همچنین دارای ارزش غذایی بالا و بسیاری از مزایای سلامتی است که شامل موارد زیر است:

  • پروتئین لازم برای بدن را که برای حفظ توده عضلانی و عضله سازی لازم است ، در اختیار بدن قرار دهید.
  • ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین B12 ، ویتامین B5 ، ویتامین B3 ، آهن ، سلنیوم ، ویتامین (D) ، آهن ، مس ، فسفر و منگنز را برای بدن تأمین کنید.
  • جلوگیری از کم خونی ، زیرا مرغ منبع غنی آهن است ، که برای تولید گلبول های قرمز سالم لازم است.
  • سطح فشار خون را در بدن تنظیم کنید.
  • به حفظ سرعت رشد طبیعی کودکان کمک می کند.
  • انرژی مورد نیاز بدن را برای انجام فعالیت های مختلف تأمین کنید.
  • روی موجود در مرغ ها در سنتز 50 آنزیم در بدن وجود دارد و مسئول فرایندهای مهم بیولوژیکی در بدن است.
  • بهبود خلق و خو و جلوگیری از افسردگی.
  • ضد التهاب به دلیل خواص ضد التهابی قدرتمندی که دارد.

طرز تهیه:

طرز تهیه مرغ سوخاری:

  • از ماریناد از ادویه های ذکر شده ، گشنیز ، فلفل قرمز ، پودر سیر ، پودر پیاز ، نمک ، فلفل ، زنجبیل ، سرکه و آب یک رب درست کنید تا زمانی که یک مایه با خمیر نسبتاً غلیظ به دست آورید ، سپس سیر را مرغ و با آن پخش کنید و آن را به خوبی با این مخلوط چاشنی کنید.
طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه

  • ما مرغ ها را روی یک کیسه پلاستیکی یا یک فیلم پلاستیکی قرار می دهیم تا آنها در مقابل یکدیگر باقی بمانند و مانند یک تکه به هم نزدیک شوند. “برای درک روش ، تصویر را تماشا کنید.”
  • سپس بعد از انباشته شدن به شکل نشان داده شده در تصویر ، لایه دیگری از ماده مچ دست یا کاغذ قابل کشش را روی مرغ قرار می دهیم
  • ما با راحتی شروع به کوبیدن آنها می کنیم تا اینکه یک تکه شوند
  • مهمترین نکته این است که انتهای فیلم مواد غذایی را به خوبی ببندید تا تکه های مرغ با هم متلاشی نشوند
  • مرغ را یک شب در فریزر می گذاریم

بو دادن مرغ بوست شده:

  • روز بعد مرغ را از فریزر خارج می کنیم

  • ما قطعات مرغ را به شکل مربع برش می دهیم و با توجه به اندازه ای که می خواهیم “دیدن عکس ها”
  • در ظرفی حاوی دو تخم مرغ ، آرد و همان ادویه جات ترشی جات مرغ ، کمی آب بریزید تا زمانی که مخلوطی از نه غلیظ و مایع ، مثلاً مثل خمیر کیک ، بدست آوریم.
  • یک غذای دیگر دارای سوخاری خوب است که روی آن نشاسته ، بیکینگ پودر و کمی ادویه جات ترشی می خورند
  • ما مرغ را در مخلوط تخم مرغ قرار داده و آن را روی سوخاری پهن می کنیم

  • سپس آن را در روغن داغ و داغ سرخ کنید. ابتدا مرغ ها را روی آتش قرار داده و آتش را خنک می کنیم تا از داخل یکدست شود

یادداشت

  • مرغ باید قبل از ضرب و شتم خشک شود
  • بهترین مرحله هنگام چکش زدن مرغ ، سعی کنید انتهای سینه مرغ را هنگام ضرب و شتم روی هم قرار دهید تا بتوانید یک قطعه مرغ بزرگ تهیه کنید که بعد از آن می توانید به صورت مربع برش بزنید.
راز‌های خانه‌داری؛ بهترین روش برای پوست کندن سیر

  • فراموش نکنید که در زمان چکش کاری کیسه پلاستیک را به خوبی توسط انتهای آن مهر و موم کنید.

مطالب مرتبط

Leave a Comment

4 × 2 =