موارد استفاده از کرم پخت و پز در شیرینی … چگونه می توان از خامه پخت و پز در شیرینی استفاده کرد؟

موارد استفاده از کرم پخت و پز در شیرینی چگونه - موارد استفاده از کرم پخت و پز در شیرینی ... چگونه می توان از خامه پخت و پز در شیرینی استفاده کرد؟


خامه پخت و پز می تواند به یک کرم دسر تبدیل شود ، اما وقتی کرم دسر شد دیگر نمی توان آن را به عنوان خامه پخت و پز بازگرداند! این یک راز و رمز و راز نیست و به کلمات جادویی احتیاج ندارد ، تنها آنچه در مورد استفاده از کرم پخت و پز در شیرینی وجود دارد وجود دارد ... دیگر لازم نیست نگران نوع کرم باشید!

هیچ چیزی وجود ندارد که یک خامه پخت و پز به معنای واقعی کلمه بتواند انجام دهد. این توانایی همه چیز را دارد. به عبارت دیگر ، استفاده از خامه پخت و پز در دسرها نامحدود است و شما می توانید از انواع خامه ها در دستور العمل های دسر که آماده می کنید استفاده کنید ، اما بستگی دارد در برخی از یادداشت ها ، اضافات و اسرار.

خامه و شیرینی پخت و پز
  • خامه پختن چیست؟
    • آیا می توان از خامه پخت و پز در دسرها استفاده کرد؟
    • نحوه استفاده از خامه پخت و پز در دسرها
  • موارد استفاده از کرم پخت و پز در شیرینی ها
    • 1 - نیم و نیم کریما
    • 2 - کرم روشن
    • 3 - کرم سنگین
    • 4 - دو کرم دو کرم
    • 5 - خامه ترش
    • 6 - خامه ترش روشن
    • 7 - کرم فرایش
    • 8- کرم لخته شده
    • 9 - بستنی
    • 10 - ماسکارپونه
    • 11- کرم کره
    • 12 - کرم دوغ
    • 13 - کرم های طعم دار
    • 14 - پنیر خامه ای
    • 15 - کرم Chantilly

خامه پختن چیست؟

خامه پختن چیست؟

همانطور که به شما گفتم ، ما باید از نزدیک خامه پخت و پز را بررسی کنیم ، اما در کمال تعجب ، چیزی به نام خامه پخت وجود ندارد! بله ، هیچ محصولی وجود ندارد که به عنوان خامه غذاهای اصلی و وعده های غذایی و دسرها به بازار عرضه شود ، بنابراین چه چیزی به عنوان خامه پخت و پز استفاده می شود؟

این یک کرم مناسب برای پخت و پز است ، به این معنی که در بین مواد تشکیل دهنده آن قند وجود ندارد ، برخی از انواع آن با طعم ترش مشخص می شود ، و انواع دیگر آن از پنیر خامه ای تهیه می شود ... و از این نوع می توان در شیرینی استفاده کرد و وجود دارد هیچ قانونی آن را منع نمی کند!

شاید برای شما جالب باشد: تفاوت بین خامه پخت ، خامه زدن ، خامه سنگین و انواع دیگر خامه چیست؟


آیا می توان از خامه پخت و پز در دسرها استفاده کرد؟

من فکر می کنم شما شروع به کشف راز استفاده از کرم پخت و پز در شیرینی ها کرده اید ... این بر اساس افزودن یک یا چند ماده مانند شکر ، وانیل ، شکلات و سایر موارد است ... به طوری که از نظر طعم و مزه برای دسرها مناسب می شود ، لازم به ذکر نیست که دسرهایی که به پنیر خامه ای بستگی دارند ، مهمترین نمونه آن چیزکیک است ، علاوه بر آنهایی که به خامه ای نیاز دارند که کمی طعم ترش دارد ، به عنوان مثال یک لیمو یا کیک نارنجی ، یا شیرینی های عربی مانند قطایف و ...

به این معنا که خامه پخت و پز یک کرم چند منظوره است و تفاوت بین خود خامه پخت و پز و خامه دسرها نیست ، اما تفاوت در انواع خامه ها به طور کلی نهفته است.

شاید برایتان جالب باشد: سس کیک لیمو شامل 6 دستور العمل شگفت انگیز است


نحوه استفاده از خامه پخت و پز در دسرها

همانطور که به شما گفتم ، این به افزودن مقداری شکر یا سایر شیرین کننده ها بستگی دارد و گاهی اوقات لازم است موادی را اضافه کنید که طعم مشخصی به خامه می دهد ، مانند: دارچین - قهوه - وانیل - سس میوه - پنیر .... و مقدار قندی که باید به آن اضافه کنید بستگی به این دارد که علاوه بر نیاز به دستور العملی که تهیه می کنید ، با سلیقه شما متناسب باشد.

فواید شنبلیله زمینی ... یک پرونده جامع

اگر دستور خاصی را دنبال می کنید ، به مقدار شکر اضافه شده و نوع خامه توجه کنید ، بنابراین اگر در دستور العمل از خامه پخت و پز (یعنی خامه شیرین نشده) استفاده شده است ، نیازی به افزودن شکر به مقدار ذکر شده در دستور العمل زیرا مقدار قند شامل شیرین کردن کرم است.

اگر نوع خامه استفاده شده یک خامه شیرین است ، در این حالت باید شیرینی یا شربت به آن خامه اضافه کنید تا شیرین شود (لازم است قند بیشتری از آنچه در دستور غذا ذکر شده اضافه کنید).

شاید علاقه مند باشید: طرز تهیه کرم پخت و پز با 4 دستور العمل که می تواند هر غذایی را به یک ظرف فانتزی تبدیل کند


موارد استفاده از کرم پخت و پز در شیرینی ها

موارد استفاده از کرم پخت و پز در شیرینی ها

بله ، این درست است. واژه "پخت و پز" دیگر لازم و معنی دار نیست ، و اصطلاح صحیح این است که بگوییم "استفاده از خامه در شیرینی ها" با توجه به انواع آن!

این کرم علاوه بر نوع موادی که به آن بستگی دارد بسته به درصد چربی موجود در آن به انواع مختلفی طبقه بندی می شود و بنابراین استفاده از انواع کرم در شیرینی به شرح زیر است:

1 - نیم و نیم کریما

نصف و نیم خامه یا نصف و نیم خامه ای است که غلیظ نباشد اما تقریباً به قوام مایع نصف خامه سنگین و نصف شیر نزدیک باشد ، درصد چربی موجود در آن از 10٪ تا 12٪ است.

این برای تهیه سس ماکارونی ، آبگوشت و سس های مختلف بسیار مناسب است ، علاوه بر این که در تهیه انواع مختلف قهوه استفاده می شود. در مورد استفاده از کرم پخت و پز در دسرها ، این کرم می تواند جایگزین خوبی برای شیر در دستور العمل های مختلف باشد ، اما به دلیل بافت مایع ، کرم نامناسبی برای پوشاندن است.

کاربرد اصلی آن معمولاً در تهیه انواع قهوه است و به چای نیز اضافه می شود.

شاید برای شما جالب باشد: مواد تشکیل دهنده نسکافه ، کاپوچینو و 25 نوشیدنی قهوه


2 - کرم روشن

کرم سبک از نظر ترکیبات و بافت ، کرم نزدیک به نصف کرم است اما چربی آن تا 20٪ بیشتر است.

این کرم در تهیه انواع قهوه بسیار کاربرد دارد ، علاوه بر این می تواند سس فوق العاده ای باشد که به کیک ها ، کیک های کوچک و انواع پخته ها اضافه می شود و به آن بافتی مرطوب و غنی می بخشد.


3 - کرم سنگین

یک کرم سنگین با قوام غلیظ ، بیشتر اوقات آن را مخلوط می کنند تا اندازه آن بزرگتر و بافت صاف شود ، از نظر درصد چربی ، بین 30 تا 36 درصد است.

این یکی از محبوب ترین انواع خامه ها است که در تهیه دسرها مورد استفاده قرار می گیرد ، شما می توانید آن را با شلاق یا بدون شلاق به دستور العمل ها اضافه کنید و همچنین می توانید شیرینی ها را با آن بپوشانید ، مخصوصاً اگر تند باشد.

شاید علاقه مند باشید: طرز تهیه خامه فرم گرفته در 4 دستور العمل آسان و سریع


4 - دو کرم دو کرم

دو کرم یا دو کرم دارای محتوای چربی بالاتر از 43 تا 48 درصد است و در برخی از مارک ها می تواند تا 60 درصد نیز برسد.

بهترین گزینه های جایگزین کرم ... 10 انتخابی که می توانید بدون پختن کرم انجام دهید

این خامه با بافت ضخیم مشخص می شود ، زیرا حتی وقتی آن را از جعبه خالی کنید شکل خود را حفظ می کند ، علاوه بر اینکه برای شلاق زدن بسیار مناسب است ، جدا نمی شود و می توانید آن را به همه دستورهای دسر متناسب با آن اضافه کنید طعم خامه ای و می توان به آن برای پوشش اعتماد کرد.


5 - خامه ترش

طعم ترش در نتیجه تشکیل اسید لاکتیک هنگام غلیظ شدن کرم حاصل می شود ، زیرا درصد چربی موجود در آن بین 10٪ - 14٪ است و در بعضی از انواع به 19٪ می رسد.

معمولاً این کرم برای استفاده در پخت و پز ترجیح داده می شود ، اما انواع مختلفی از دسرها وجود دارد که می توانید به آنها اعتماد کنید ، از جمله:


6 - خامه ترش روشن

آنها برای تولید خامه ترش معمولی به همان روش تولید می شوند و تنها تفاوت در درصد چربی است که در آن بسیار کمتر است ، زیرا در اینجا از 9 درصد فراتر نمی رود و ممکن است در بعضی از انواع کمتر باشد.

درصد کم چربی باعث می شود که این کرم در تهیه دستورهای غذایی سالم ، چه وعده های غذایی و چه شیرینی ترجیح داده شود و معمولاً در تهیه سالاد از آن استفاده می شود و اگر به دنبال کرم سالم و کم چربی هستید می توانید به آن اعتماد کنید.


7 - کرم فرایش

یک خامه شدید که دارای قوام غلیظی است که از قوام خامه ترش متغیر است و گاهی اوقات می تواند در دمای طبیعی به قوام قارچ برسد ، زیرا برای طعم آن ، طراوت و قوی است ، که می تواند به طعم فندق نزدیک باشد ، و محتوای آن چربی نسبتاً بالایی است که بین 38 تا 48 درصد است.

خامه تازه به این دلیل که در هنگام جوشیدن به خمیر کش مقاوم است ، یکی از انواع خامه های مناسب برای افزودن به دستورالعمل هایی است که در دمای بالا عبور می کنند ، یعنی خامه با دستور پخته یا جوشانده می شود. .


8- کرم لخته شده

این یک کرم خامه ای است که معمولاً از شیر غیر پاستوریزه تهیه می شود و دارای قوام غلیظی تا حدودی شبیه کره ، خامه یا خامه زده شده است و محتوای چربی موجود در آن به 48٪ می رسد.

این شیرینی را معمولاً با شیرینی و کیک سرو می کنند ، همچنین یکی از انواع خامه هاست که قادر است در برابر حرارت مقاومت کند بدون اینکه مواد جدا شود و بنابراین می توان در تهیه دستورالعمل هایی که باید با خامه پخته یا پخته شوند ، به آن اعتماد کرد.

شاید برایتان جالب باشد: 4 دستور تهیه شیر تغلیظ شده شیرین که طعم آن بهتر از انواع آماده است


9 - بستنی

بستنی ، بستنی یا بستنی که یک کرم سبک با بافتی نرم است که خنک می شود ، در بعضی موارد دارای محتوای چربی 10٪ و بیشتر است.

این غذا را می توان جداگانه خورد و برای تهیه بسیاری از غذاها و دسرها می توان به آن اعتماد کرد ، اما برای دسرهای گرم یا نیاز به پخت و پز یا خامه مناسب نیست.


10 - ماسکارپونه

خامه ای با محتوای چربی بالا ، با درصدی حدود 70٪ ، که نوعی پنیر خامه ای است ، اما طعم آن سبک تر است ، از نظر بافت ، شبیه پنیر recatta است.

معمولاً به عنوان جایگزینی برای زدن خامه یا خامه ترش به آن اعتماد می شود و البته می تواند جایگزین پنیر خامه ای شود و برای دستورهایی مانند: کیک پنیر - دستور العمل های مبتنی بر میوه ...

فواید شیر بدون چربی و خواص آن

11- کرم کره

این یک کرم ساخته شده از کره است ، به طوری که بافت کره خامه ای روشن می شود و رنگ آن نزدیک به رنگ سفید روشن می شود ، پس از چند دقیقه مخلوط شدن ، می توان مستقیماً استفاده کرد و همچنین می توان مواد زیادی اضافه کرد به آن مانند وانیل - شکلات - دارچین ...

در مورد درصد چربی موجود در آن ، به درصد چربی کره تولید شده از آن بستگی دارد و معمولاً از 80 درصد بیشتر است. این یک کرم بسیار مناسب برای پوشاندن کیک ها و کیک های کوچک یا سرو کردن آن در کنار انواع دستورالعمل های دسرها ، به ویژه انواع میوه ای است.


12 - کرم دوغ

شیر کم چرب یا خامه کشک که از شیر بدون چربی تهیه می شود ، دارای بافتی سبک ، صاف و محتوای چربی کم از 10٪ تا 15٪ است.

می توان آن را جداگانه مصرف کرد و علاوه بر اینکه یک انتخاب سالم است ، می توانید در تهیه اکثر دستور العمل ها نیز به آن اعتماد کنید ، اما باید توجه کنید زیرا مارک های زیادی وجود دارند که نمک یا طعم ترش را به خامه شیر اضافه می کنند.


13 - کرم های طعم دار

خامه طعم دار یک خامه معمولی (با هر نوع خامه) است که با عطر و طعم مشخصی که به آن اضافه می شود تهیه می شود تا طعم دلپذیری به آن بدهد مانند: کاکائو - وانیل - دارچین - قهوه ....

درصد چربی موجود در آن به نوع کرم استفاده شده و روش استفاده نیز بستگی دارد.


14 - پنیر خامه ای

این یک پنیر خامه ای با محتوای چربی 33٪ و رطوبت 55٪ و کمتر ، با طعم قوی و گوارا است.

این به روشی مشابه کرم ماسکارپون استفاده می شود ، اما به دلیل محتوای چربی کم انتخاب سالم تری محسوب می شود. برای دستورهایی مانند: کیک پنیری - دستورهای پخت خرما - کاپ کیک ... بسیار مناسب است و می توان از آن استفاده کرد دسرها را نیز بپوشانید ..

شاید برایتان جالب باشد: دسرهای خرما با نستله خوشمزه ترین ، ساده ترین و سریع ترین دستور العمل هایی هستند که نمی توان در برابر آنها مقاومت کرد


15 - کرم Chantilly

این یک خامه سنگین است که با وانیل زده می شود ، و باعث می شود طعم مطبوعی غنی شود ، زیرا برای درصد چربی موجود در آن ، بسته به درصد چربی موجود در کرم مورد استفاده ، از 30٪ تا 40٪ است.

می توانید در بسیاری از دستورات غذایی از آن استفاده کنید و علاوه بر سرو در کنار دسرها یا انواع کوکتل ، برای پوشاندن کیک ، کاپ کیک و ... مناسب است ...


بعد از کشف اینکه تفاوت واقعی بین پخت خامه و شیرینی وجود ندارد و با توجه به اینکه محدودیتی در استفاده از خامه پخت و پز در دسرها وجود ندارد ، آیا احساس می کنید خامه دنیای شگفت انگیزی است! شما نمی توانید بسیاری از ظروف را بدون افزودن خامه تصور کنید ، اما به تجربه پخت و پز نیاز دارید و در عین حال ورود به دنیای خامه کار سختی نیست ...

منابع

.

منبع: magltk.com

مطالب مرتبط

Leave a Comment

پنج × 3 =