نحوه طعم دار کردن ماهی با ۸ روش عالی در آشپزخانه های ایرانی

نحوه طعم دار کردن ماهی با ۸ روش عالی در - نحوه طعم دار کردن ماهی با ۸ روش عالی در آشپزخانه های ایرانی


برای طعم دار کردن ماهی روش های زیادی وجود دارد و شما می توانید به کمک سبزیجات و ادویه های مختلف ماهی را مزه دار کنید و بعد از پخت ماهی خوشمزه و تردی داشته باشید.

نحوه طعم دار کردن ماهی با روش های مختلف

ماهی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ می باشد و شما می توانید ماهی تیلاپیا و ماهی قزل آلا و پوره ماهی و … را در منزل بپزید که بهتر است قبل از هر چیز ماهی را مزه دار کنید.

روش هایی برای مزه دار کردن ماهی

۱.مزه دار کردن ماهی با گشنیز

گشنیز در جنوب ایران یکی از پرمصرف ترین سبزیجات برای پخت قلیه و پر کردن شکم ماهی و مزه دار کردن ماهی است. این سبزی همچنین دارای خاصیت میکروب زدایی و ضد نفخ و دل درد می باشد.

۲. مزه دار کردن ماهی با پیاز و سیر

اگر تمایل دارید ماهی طعمی بی نظیر داشته باشید بهتر است آن را به کمک پیاز و سیر مزه دار کنید.

مزه دار کردن ماهی با پیاز و سیر

۳. مزه دار کردن ماهی با رزماری

رزماری از انواع گیاهان خوشبو مدیترانه ای می باشد و برای از بین بردن بوی بد ماهی و مرغ و میگو می توانید از آن استفاده کنید. برای مزه دار کردن ماهی با رزماری باید برگ های آن را از ساقه جدا نمایید سپس برگ ها را درون دستمال کاغذی قرار بدهید و دستمال و ماهی را درون کیسه فریزر قرار بدهید.

۴. مزه دار کردن ماهی با کمک زنجبیل

زنجبیل باعث ایجاد طعم بی نظیر ماهی می شود از این رو بهتر است شما برای مزه دار کردن ماهی از آن استفاده نمایید.

طرز تهیه برنج آبکش و برنج کته با راحت ترین دستور پخت

مزه دار کردن با ماهی با روش های متفاوت

۵. مزه دار کردن ماهی با زردچوبه و ادویه 

قبل از سرخ کردن ماهی آن را به مخلوط آرد و ادویه ماهی و زردچوبه و نمک و فلفل آغشته نمایید سپس ماهی را به کمک روغن سرخ کنید.

۶. مزه دار کردن ماهی با زعفران

برای از بین بردن بوی بد ماهی می توانید آن را به مخلوط زعفران و پودر سیر و نمک و فلفل سیاه آغشته نمایید.

۷. مزه دار کردن ماهی با سرکه

برش های ماهی را درون مخلوط زعفران و فلفل سیاه و نمک و سرکه قرار دهید و بعد از گذشت ۶۰ دقیقه ماهی را سرخ نمایید تا ترد و لذیذ تر شود.

مزه دار کردن ماهی با زردچوبه و فلفل

۸. مزه دار کردن ماهی با پیاز و شیر

برای مزه دار کردن ماهی ابتدا آن را برش بزنید و برش های ماهی را درون مخلوط شیر و پیاز به مدت سه ساعت قرار بدهید و بعد از مدت زمان ذکر شده ماهی را درون آبکش قرار دهید و مقداری نمک و فلفل به ماهی بزنید سپس آن را به آرد سوخاری آغشته نمایید و به همراه مقداری روغن سرخ کنید.

روش های ساده برای طعم دار کردن ماهی

نکات طلایی برای مزه دار کردن ماهی

۱. برای جلوگیری از بوی بد ماهی می توانید ماهی یخ زده را به مدت یک ساعت درون شیر یا دلستر قرار دهید.

۲. بهتر است برای مزه دار کردن ماهی آب پیاز و سیر را بگیرید سپس برش های ماهی را درون مخلوط آب پیاز و سیر و ادویه قرار بدهید.

1613278500 697 نحوه طعم دار کردن ماهی با ۸ روش عالی در - نحوه طعم دار کردن ماهی با ۸ روش عالی در آشپزخانه های ایرانی

۳. برای مزه دار کردن ماهی باید فقط دو طرف ماهی را به مواد مورد نظر خود آغشته نمایید و هرگز برش های ماهی را به طور مستقیم با آبلیمو یا مواد دیگر مخلوط نکنید.

دستور پخت قلیه سیب و به؛ آشپزی به سبک دوره صفوی

۴. پوست ماهی را قبل از مزه دار کردن آن جدا کنید.

۵. ماهی را بعد از مزه دار کردن درون یخچال قرار بدهید.

مزه دار کردن با سبزی و ادویه جات

در این بخش از آشپزی مجله آرگا روش هایی برای مزه دار کردن ماهی را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم که امیدواریم به کمک روش های ذکر شده بتوانید برش های ماهی را به راحتی مزه دار نمایید.

منبع : آرگا

برچسب :

منبع : arga-mag.com

مطالب مرتبط

Leave a Comment

چهار × 2 =