پرها در فر با سبزیجات ، دستور العمل جدید و خوشمزه همراه با تصاویر کار می کنند

پرها در فر با سبزیجات ، دستور العمل جدید و - پرها در فر با سبزیجات ، دستور العمل جدید و خوشمزه همراه با تصاویر کار می کنند


پرها در فر با سبزیجات ، دستور العمل جدید و خوشمزه همراه با تصاویر کار می کنند

نظر شما در مورد تهیه پرها به روش دیگری غیر از کباب کبابی چیست؟ تهیه سینی پر در فر با سبزیجات یک دستورالعمل بسیار خوشمزه ، تهیه آن آسان و سریع است. پرها را می توانید در فر درست کنید ، چه پر گوساله چه پر گوشت ، اما ما ترجیح می دهیم از پر گوساله استفاده کنیم تا طعم آن خوشمزه تر شود و همچنین خوشمزه تر و خوشمزه تر از پر گوشت باشد. امروز ، در اینجا خوشمزه ترین دستور تهیه پرها در اجاق با افزودن سبزیجاتی که ترجیح می دهید آورده شده است. ما این دستور را از آشپز نورا الجندی برای شما آورده ایم و امیدواریم مورد پسند شما قرار گیرد. همچنین می توانید دستور تهیه ریز ریز بره های کبابی را مشاهده کنید.

مواد تشکیل دهنده:

تعداد کالری: 200 کالری در هر 100 گرم

اجزای پر در اجاق گاز:

  • 2 کیلو پر
  • قاشق کره من

  • قاشق فلفل قهوه ای
  • 2 حلقه پیاز
  • 4 حبه سیر “خرد شده”
  • 2 گوجه خرد شده
  • 2 عدد سیب زمینی خرد شده
  • 2 فلفل دلمه ای خرد شده
  • قاشق سرکه

  • یک قاشق کوچک پودر پیاز
  • یک قاشق کوچک پودر گوجه فرنگی
  • یک قاشق کوچک گشنیز
  • 1 قاشق چایخوری پاپریکا
  • یک قاشق چایخوری دارچین و زنجبیل
  • نصف قاشق چای خوری شکر

ارزش غذایی:

پرها یک نوع گوشت خوشمزه و خوشمزه هستند و یک گوشت بره خوشمزه است که دارای فواید شگفت انگیزی برای سلامتی است که شامل موارد زیر است:

  • گوشت بره حاوی درصد بالایی از پروتئین خوب است که تمام اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن را تأمین می کند و برای ساختن بافت های عضلانی بدن لازم است.
طرز تهیه کباب لقمه ای و نکاتی کلیدی در تهیه آن

  • گوشت پر کم چربی برای بیماران قلبی عروقی ، افرادی که رژیم لاغری را دنبال می کنند ، کودکان و افراد مسن مناسب است.
  • تأمین پروتئین های لازم بدن برای حفظ توده عضلانی بدن.
  • تأمین آهن به میزان لازم برای بدن که خطر کم خونی را کاهش می دهد.
  • تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش خطر ابتلا به عفونت.

  • بدن را به دلیل ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در گوشت پر ، سبزیجات و ادویه جات در برابر سرطان محافظت کنید.
  • جلوگیری از عفونت در قسمت های مختلف بدن به دلیل خاصیت ضد التهابی ادویه جات و سبزیجات.
  • تنظیم سطح قند خون.
  • بسیاری از مواد مغذی ، ویتامین ها و مواد معدنی لازم برای بدن را در اختیار بدن قرار دهید.
  • سبزیجات سرشار از فیبر غذایی هستند که سیستم گوارشی سالم را حفظ می کنند و از اختلالات گوارشی جلوگیری می کنند.
  • از بروز علائم پیری در بدن و پوست جلوگیری کنید.

طرز تهیه:

طرز تهیه سینی پر در فر:

  • در ابتدا پرها را به خوبی بین دو کیف بکشید
  • در یک کاسه ، یک قاشق کره تاسه من قرار داده ، سپس با پرها پایین می رویم ، و با آن یک فلفل سیاه پاشیده و می گذاریم تا یک شوک شیرین و رنگارنگ شود

  • آتش را آرام می کنیم و سینی را با آب جوش تهیه می کنیم ، اما نه زیاد ، و یک پوشش قابلمه سنگین روی آن قرار می دهیم و یک سینی سنگین بالای آن نیز روی پرها قرار می دهیم تا پرها فرار نکنند و به شکل صاف و بزرگ باقی بمانند و کوچک نشوند و کوچک نشوند.
  • ممکن است وقتی پرها در حال نوشیدن آب هستند ، باید مقدار کمی آب جوش دیگر برای آنها تأمین کنید.
  • بعد از آن ، در سینی فر ، پیاز ، سیر خرد شده ، گوجه فرنگی ، فلفل و سیب زمینی را بریزید و روی آنها یک قاشق غذاخوری سرکه و سایر ادویه ها ، نمک ، فلفل ، پیاز ، گشنیز ، فلفل قرمز ، زنجبیل ، پودر سیر ، شکر و دارچین بگذارید و سبزیجات را با ادویه جات خوب هم بزنید
طرز تهیه گبوله سنتی یک صبحانه مقوی و خوشمزه

  • سپس پرها را روی سبزیجات و منقل در کاسه می گذاریم ، سپس نصف فنجان آب جوشانده را روی سینی تهیه می کنیم
  • سینی را می پوشانیم و آن را داخل فر می گذاریم
  • در آخر می توانید گریل را روشن کنید تا به پرها رنگی ببخشد

مطالب مرتبط

Leave a Comment

پنج × 3 =