سوپ بلغور جو دوسر به عنوان یک غذای بسیار مفید در نظر گرفته می شود زیرا علاوه بر غنی بودن از فیبر و پروتئین ، سرشار از مفیدترین مواد مغذی برای بدن است. جو دوسر غذاهای بسیار سالمی است که در انواع مختلف رژیم های غذایی گنجانده شده است زیرا احساس سیری ایجاد می کند و باعث افزایش وزن نمی شود.
بلغور جو دوسر در بسیاری از دستور العمل ها و انواع سوپ ها وجود دارد ، زیرا بسیاری از مردم به خواص سالم آن اعتماد دارند و غذاهایی که حاوی جو دوسر هستند از نظر ارزش غذایی یکی از غذاهای سالم یکپارچه هستند و ما در این مقاله برای شما آماده کرده ایم 4 بهترین دستور تهیه سوپ آرد جو دوسر را با سبزیجات ارائه دهید.
فهرست مطالب
سوپ جو با سبزیجات و خامه

- زمان آماده سازی 5 دقیقه است.
- زمان پخت: 20 دقیقه.
- زمان کل: 25 دقیقه.
- تعداد افراد: 4 نفر.
عناصر
- 1 قاشق غذاخوری روغن کانولا (15 میلی لیتر).
- 1 پیاز کوچک ، خرد شده
- 1 ساقه کرفس ، ریز خرد شده.
- 1 هویج بزرگ را به صورت مکعب خرد کنید.
- 1 قاشق غذاخوری کره (15 میلی لیتر).
- 1 حبه سیر.
- 1/2 فنجان جو دوسر (125 میلی لیتر)
- 1 فنجان آبگوشت سبزیجات (250 میلی لیتر) ، یا می توانید آن را با یک مکعب آبگوشت گیاهی جایگزین کنید ، آن را با یک فنجان آب (250 میلی لیتر) حل کنید.
- 1 فنجان ذرت تازه یا منجمد (250 میلی لیتر)
- 1 فنجان لوبیای خرد شده یا منجمد سبز (250 میلی لیتر)
- 4 فنجان شیر کم چربی (1000 میلی لیتر)
- 1/2 قاشق چایخوری آویشن خشک شده (یا چند شاخه شاخه تازه) (2.5 میلی لیتر).
- 1/2 قاشق چایخوری نمک (2.5 میلی لیتر).
- فلفل آسیاب شده تازه برای طعم و مزه.
طرز تهیه
- روغن را در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط گرم کنید.
- پیاز ، کرفس و هویج را اضافه کرده و تفت می دهیم تا نرم شوند.
- کره ، سیر و جو دوسر را اضافه کرده و با هم زدن حدود یک دقیقه بپزید تا جو دوس شود.
- کره ، جو دوسر و مخلوط سیر را اضافه کرده و هم بزنید تا تقریباً جذب شوند.
- سپس ذرت ، لوبیا سبز ، شیر ، آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم می زنیم.
- بگذارید روی حرارت کم و به مدت 5 دقیقه بدون پوشش بپزد.
- قابلمه را از روی حرارت برداشته و سوپ را بچشید تا به مقدار لازم ادویه اضافه شود.
- سوپ را به مدت 5 دقیقه بگذارید (سوپ همچنان غلیظ می شود) ، سپس آن را قبل از سرو هم بزنید.
توجه: اگر از آویشن تازه استفاده می کنید ، فراموش نکنید که ساقه ها را قبل از سرو جدا کنید.
سوپ سبزی جو دوسر زمستانی

- زمان آماده سازی: 25 دقیقه.
- زمان پخت: 1 ساعت و 30 دقیقه.
- کل زمان: حدود دو ساعت.
- تعداد افراد: 4 نفر.
عناصر
- 1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون.
- 1 پیاز زرد ، ریز خرد شده.
- 1 عدد موسیر متوسط ، برش خورده.
- 5 حبه سیر خرد شده.
- 1 قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی.
- 10 اونس قارچ ، نازک برش خورده.
- 4 هویج متوسط ، خرد شده.
- 10 فنجان آب یا آبغوره سبزیجات کم سدیم ، یا می توانید از یک مکعب آبگوشت سبزیجات استفاده کنید.
- یک سر کوچک گل کلم ، خرد شده به صورت تکه های بزرگ.
- 2 کدو سبز ، خرد شده به قطعات کوچک.
- 2 برگ بو خشک.
- 1/2 فنجان جو دوسر سنتی.
- 10 اونس شلغم خرد شده.
- نمک و فلفل برای چشیدن.
طرز تهیه
- روی حرارت متوسط ، روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ و عمیق گرم کنید.
- پیاز و تره فرنگی را اضافه کنید و آنها را با هم زدن مداوم یا تا زمانی که پیازها نرم و معطر شوند ، برای مدت چهار یا پنج دقیقه روی اجاق بگذارید.
- سیر خرد شده ، ترکیب ادویه های ایتالیایی و قارچ های خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید. قبل از افزودن هویج خرد شده به مدت سه یا چهار دقیقه آن را بپزید. سپس به عقب برگردید تا یکی دو دقیقه دم بکشد.
- حرارت را به دمای بالا برسانید و به تدریج 8-10 فنجان آب به قابلمه (یا آبغوره سبزیجات) اضافه کنید ، یا می توانید یک مکعب از سبزیجات را به مقدار لازم آب حل کنید. گل کلم خرد شده ، کدو سبز و برگ بو را به کاسه اضافه کنید و بجوشانید.
- حالا حرارت را کم کنید و روی حرارت کم قرار دهید ، سپس قابلمه را بپوشانید و حداقل 45 دقیقه تا دو ساعت سوپ را بگذارید یا تمام سبزیجات نرم و کاملاً پخته شوند.
- جو دوسر را به تدریج در قابلمه بریزید ، سپس شلغم خرد شده را اضافه کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه به پختن آش ادامه دهید.
- در آخر ، یک نمک (مخصوصاً اگر به جای آب مایع سبزیجات استفاده می کنید) و فلفل بپاشید.
سوپ جو با سبزیجات ، به روش هندی

- زمان آماده سازی 5 دقیقه است.
- زمان پخت و پز: 10 دقیقه.
- زمان کل: 15 دقیقه.
- تعداد افراد: 2
عناصر
- 1 قاشق چای خوری سیر خرد شده.
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل چرخ شده.
- 1/2 قاشق چایخوری گیاهان (پونه کوهی یا هر نوع گیاهان ایتالیایی).
- 1/4 قاشق چای خوری شله فلفل قرمز.
- 1 1/2 فنجان سبزیجات مخلوط مانند هویج ، ذرت ، نخود فرنگی و لوبیای کلیه.
- 1/4 فنجان جو دوسر.
- آب لیمو به طعم و مزه.
- 1/4 قاشق فلفل ساییده شده.
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن.
- 1 قاشق غذاخوری کره بدون نمک.
- دو فنجان آب (یا در صورت لزوم می توانید مقدار آن را تخمین بزنید).
طرز تهیه
- یک قابلمه را روی اجاق گاز گرم کنید ، سپس یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید تا ذوب شود.
- سپس سیر را اضافه کرده و آن را در کره تفت دهید تا کره و سیر بوی هوشمندی بگیرد.
- جو دوسر اضافه کنید و یک یا دو دقیقه تفت دهید ، سپس سبزیجات را اضافه کنید و به نوبت به مدت دو دقیقه یا کمی بیشتر هم بزنید.
- فنجان های آب را بریزید و بگذارید تا جوش بیاید تا سبزیجات کاملاً پخته شوند.
- در صورت نیاز آب بیشتری اضافه می کنیم.
- فلفل و گیاهان انتخاب شده را بپاشید ، سپس نمک اضافه کنید و سپس قابلمه را از اجاق بردارید.
- سوپ را کمی گرم سرو کرده و روی آن پوسته های فلفل قرمز بپاشید و می توانید برای طعم بسیار مشخصی آبلیمو اضافه کنید.
سوپ جو با سبزیجات و سس قرمز

- زمان آماده سازی 10 دقیقه.
- زمان پخت: 15 دقیقه.
- زمان کل: 25 دقیقه.
- تعداد افراد: 4
عناصر
- 3 فنجان آب ، هر کدام یک بار.
- 1/2 فنجان گشنیز تازه.
- 2 قاشق چایخوری آب مرغ خشک.
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون.
- 1 فنجان جو دوسر.
- 5 گوجه فرنگی بزرگ ، خلال شده
- یک سوم فنجان پیاز خرد شده.
- 1 حبه سیر خرد شده.
- 1/2 قاشق چایخوری نمک.
طرز تهیه
- ماهیتابه یا قابلمه ای عمیق را روی حرارت متوسط تا کمی ملایم گرم می کنیم.
- روغن زیتون را بریزید و بگذارید تا گرم شود.
- سپس جو دوسر اضافه کرده و آنها را در روغن تفت دهید تا بو داده شود.
- در مخلوط کن ، گوجه فرنگی ، پیاز ، سیر ، یک فنجان آب و گشنیز را مخلوط کنید تا یکدست شود.
- مخلوط را با جو دوسر تست شده در ماهیتابه بریزید.
- سپس دو فنجان آب باقی مانده را اضافه می کنیم ، و می گذاریم تا جوش بیاید.
- نمک و آب مرغ را اضافه کرده ، روی آن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
- سوپ به صورت گرم سرو می شود و می توانیم آن را با برگ جعفری تزئین کنیم.
.
منبع: magltk.com