4 دستور غذای خوشمزه برای آرد جو دوسر با سبزیجات

4 دستور غذای خوشمزه برای آرد جو دوسر با سبزیجات - 4 دستور غذای خوشمزه برای آرد جو دوسر با سبزیجات


سوپ بلغور جو دوسر به عنوان یک غذای بسیار مفید در نظر گرفته می شود زیرا علاوه بر غنی بودن از فیبر و پروتئین ، سرشار از مفیدترین مواد مغذی برای بدن است. جو دوسر غذاهای بسیار سالمی است که در انواع مختلف رژیم های غذایی گنجانده شده است زیرا احساس سیری ایجاد می کند و باعث افزایش وزن نمی شود.

بلغور جو دوسر در بسیاری از دستور العمل ها و انواع سوپ ها وجود دارد ، زیرا بسیاری از مردم به خواص سالم آن اعتماد دارند و غذاهایی که حاوی جو دوسر هستند از نظر ارزش غذایی یکی از غذاهای سالم یکپارچه هستند و ما در این مقاله برای شما آماده کرده ایم 4 بهترین دستور تهیه سوپ آرد جو دوسر را با سبزیجات ارائه دهید.

فهرست مطالب

سوپ جو با سبزیجات و خامه

سوپ خامه ای و سبزیجات خامه ای
  • زمان آماده سازی 5 دقیقه است.
  • زمان پخت: 20 دقیقه.
  • زمان کل: 25 دقیقه.
  • تعداد افراد: 4 نفر.

عناصر

  • 1 قاشق غذاخوری روغن کانولا (15 میلی لیتر).
  • 1 پیاز کوچک ، خرد شده
  • 1 ساقه کرفس ، ریز خرد شده.
  • 1 هویج بزرگ را به صورت مکعب خرد کنید.
  • 1 قاشق غذاخوری کره (15 میلی لیتر).
  • 1 حبه سیر.
  • 1/2 فنجان جو دوسر (125 میلی لیتر)
  • 1 فنجان آبگوشت سبزیجات (250 میلی لیتر) ، یا می توانید آن را با یک مکعب آبگوشت گیاهی جایگزین کنید ، آن را با یک فنجان آب (250 میلی لیتر) حل کنید.
  • 1 فنجان ذرت تازه یا منجمد (250 میلی لیتر)
  • 1 فنجان لوبیای خرد شده یا منجمد سبز (250 میلی لیتر)
  • 4 فنجان شیر کم چربی (1000 میلی لیتر)
  • 1/2 قاشق چایخوری آویشن خشک شده (یا چند شاخه شاخه تازه) (2.5 میلی لیتر).
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک (2.5 میلی لیتر).
  • فلفل آسیاب شده تازه برای طعم و مزه.
طرز تهیه کرپ سوزت؛ غذای موردعلاقه هیو جکمن

طرز تهیه

  • روغن را در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
  • پیاز ، کرفس و هویج را اضافه کرده و تفت می دهیم تا نرم شوند.
  • کره ، سیر و جو دوسر را اضافه کرده و با هم زدن حدود یک دقیقه بپزید تا جو دوس شود.
  • کره ، جو دوسر و مخلوط سیر را اضافه کرده و هم بزنید تا تقریباً جذب شوند.
  • سپس ذرت ، لوبیا سبز ، شیر ، آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم می زنیم.
  • بگذارید روی حرارت کم و به مدت 5 دقیقه بدون پوشش بپزد.
  • قابلمه را از روی حرارت برداشته و سوپ را بچشید تا به مقدار لازم ادویه اضافه شود.
  • سوپ را به مدت 5 دقیقه بگذارید (سوپ همچنان غلیظ می شود) ، سپس آن را قبل از سرو هم بزنید.

توجه: اگر از آویشن تازه استفاده می کنید ، فراموش نکنید که ساقه ها را قبل از سرو جدا کنید.


سوپ سبزی جو دوسر زمستانی

سوپ جو با سبزیجات
  • زمان آماده سازی: 25 دقیقه.
  • زمان پخت: 1 ساعت و 30 دقیقه.
  • کل زمان: حدود دو ساعت.
  • تعداد افراد: 4 نفر.

عناصر

  • 1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون.
  • 1 پیاز زرد ، ریز خرد شده.
  • 1 عدد موسیر متوسط ​​، برش خورده.
  • 5 حبه سیر خرد شده.
  • 1 قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی.
  • 10 اونس قارچ ، نازک برش خورده.
  • 4 هویج متوسط ​​، خرد شده.
  • 10 فنجان آب یا آبغوره سبزیجات کم سدیم ، یا می توانید از یک مکعب آبگوشت سبزیجات استفاده کنید.
  • یک سر کوچک گل کلم ، خرد شده به صورت تکه های بزرگ.
  • 2 کدو سبز ، خرد شده به قطعات کوچک.
  • 2 برگ بو خشک.
  • 1/2 فنجان جو دوسر سنتی.
  • 10 اونس شلغم خرد شده.
  • نمک و فلفل برای چشیدن.

طرز تهیه

  • روی حرارت متوسط ​​، روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ و عمیق گرم کنید.
  • پیاز و تره فرنگی را اضافه کنید و آنها را با هم زدن مداوم یا تا زمانی که پیازها نرم و معطر شوند ، برای مدت چهار یا پنج دقیقه روی اجاق بگذارید.
  • سیر خرد شده ، ترکیب ادویه های ایتالیایی و قارچ های خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید. قبل از افزودن هویج خرد شده به مدت سه یا چهار دقیقه آن را بپزید. سپس به عقب برگردید تا یکی دو دقیقه دم بکشد.
  • حرارت را به دمای بالا برسانید و به تدریج 8-10 فنجان آب به قابلمه (یا آبغوره سبزیجات) اضافه کنید ، یا می توانید یک مکعب از سبزیجات را به مقدار لازم آب حل کنید. گل کلم خرد شده ، کدو سبز و برگ بو را به کاسه اضافه کنید و بجوشانید.
  • حالا حرارت را کم کنید و روی حرارت کم قرار دهید ، سپس قابلمه را بپوشانید و حداقل 45 دقیقه تا دو ساعت سوپ را بگذارید یا تمام سبزیجات نرم و کاملاً پخته شوند.
  • جو دوسر را به تدریج در قابلمه بریزید ، سپس شلغم خرد شده را اضافه کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه به پختن آش ادامه دهید.
  • در آخر ، یک نمک (مخصوصاً اگر به جای آب مایع سبزیجات استفاده می کنید) و فلفل بپاشید.
آیا رازیانه به هیچ وجه چاق می شود یا افزایش وزن را افزایش می دهد؟

سوپ جو با سبزیجات ، به روش هندی

سوپ جو با سبزیجات
  • زمان آماده سازی 5 دقیقه است.
  • زمان پخت و پز: 10 دقیقه.
  • زمان کل: 15 دقیقه.
  • تعداد افراد: 2

عناصر

  • 1 قاشق چای خوری سیر خرد شده.
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل چرخ شده.
  • 1/2 قاشق چایخوری گیاهان (پونه کوهی یا هر نوع گیاهان ایتالیایی).
  • 1/4 قاشق چای خوری شله فلفل قرمز.
  • 1 1/2 فنجان سبزیجات مخلوط مانند هویج ، ذرت ، نخود فرنگی و لوبیای کلیه.
  • 1/4 فنجان جو دوسر.
  • آب لیمو به طعم و مزه.
  • 1/4 قاشق فلفل ساییده شده.
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن.
  • 1 قاشق غذاخوری کره بدون نمک.
  • دو فنجان آب (یا در صورت لزوم می توانید مقدار آن را تخمین بزنید).

طرز تهیه

  • یک قابلمه را روی اجاق گاز گرم کنید ، سپس یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید تا ذوب شود.
  • سپس سیر را اضافه کرده و آن را در کره تفت دهید تا کره و سیر بوی هوشمندی بگیرد.
  • جو دوسر اضافه کنید و یک یا دو دقیقه تفت دهید ، سپس سبزیجات را اضافه کنید و به نوبت به مدت دو دقیقه یا کمی بیشتر هم بزنید.
  • فنجان های آب را بریزید و بگذارید تا جوش بیاید تا سبزیجات کاملاً پخته شوند.
  • در صورت نیاز آب بیشتری اضافه می کنیم.
  • فلفل و گیاهان انتخاب شده را بپاشید ، سپس نمک اضافه کنید و سپس قابلمه را از اجاق بردارید.
  • سوپ را کمی گرم سرو کرده و روی آن پوسته های فلفل قرمز بپاشید و می توانید برای طعم بسیار مشخصی آبلیمو اضافه کنید.

سوپ جو با سبزیجات و سس قرمز

سوپ جو دوسر با سس قرمز
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه.
  • زمان پخت: 15 دقیقه.
  • زمان کل: 25 دقیقه.
  • تعداد افراد: 4
طرز تهیه زرشک پلو با بوقلمون لذیذ و خوشمزه (۲ دستور پخت)

عناصر

  • 3 فنجان آب ، هر کدام یک بار.
  • 1/2 فنجان گشنیز تازه.
  • 2 قاشق چایخوری آب مرغ خشک.
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون.
  • 1 فنجان جو دوسر.
  • 5 گوجه فرنگی بزرگ ، خلال شده
  • یک سوم فنجان پیاز خرد شده.
  • 1 حبه سیر خرد شده.
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک.

طرز تهیه

  • ماهیتابه یا قابلمه ای عمیق را روی حرارت متوسط ​​تا کمی ملایم گرم می کنیم.
  • روغن زیتون را بریزید و بگذارید تا گرم شود.
  • سپس جو دوسر اضافه کرده و آنها را در روغن تفت دهید تا بو داده شود.
  • در مخلوط کن ، گوجه فرنگی ، پیاز ، سیر ، یک فنجان آب و گشنیز را مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • مخلوط را با جو دوسر تست شده در ماهیتابه بریزید.
  • سپس دو فنجان آب باقی مانده را اضافه می کنیم ، و می گذاریم تا جوش بیاید.
  • نمک و آب مرغ را اضافه کرده ، روی آن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
  • سوپ به صورت گرم سرو می شود و می توانیم آن را با برگ جعفری تزئین کنیم.

.

منبع: magltk.com

Leave a Comment

نه + 15 =